De villa van Peter Gillis in Neerpelt

De prachtige villa ligt in het rustige plaatsje Neerpelt. Toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen als scholen, winkels en het openbaar vervoer. Met een woonoppervlakte van 425 vierkante meter kom je aan ruimte niet tekort. Je komt de prachtige villa binnen via de ruime inkomhal. Met een riante trap die net vernieuwd is, die leidt naar de eerste verdieping.

Op de begane grond is de ruime leefruimte te vinden, die bestaat uit een gezellige living met veel oog voor detail. Met een sfeervolle haard en lichtinval geeft het een echt gevoel van thuis komen. Aansluitend vind je hier de ruime eetkamer met keuken. Daarnaast is er nog een bijkeuken te vinden, waar er meer dan genoeg ruimte is om dingen op te bergen. Eveneens op het gelijkvloers is de masterbedroom te vinden met een aansluitende badkamer die beschikt over een bubbelbad, twee douches en toilet. Aan luxe geen gebrek in huize Gillis. Op de eerste verdieping, die te bereiken is met de trap in het ruime inkomhal, treffen we vier ruime slaapkamers. Ook deze verdieping is voorzien van een badkamer.

Gezien het feit dat Peter Gillis een prachtige voorraad aan luxe auto’s heeft, diende zijn woning natuurlijk te beschikken over genoeg plek om deze parels te stallen. Er is een garage met een geautomatiseerde poort en met vier staanplaatsen. De tuin is voorzien van nieuwe beplanting en de vijvers rond de woning werden volledig in orde gezet en ook nog is voorzien van nieuwe hekwerk.

De woning staat voor 1.395.000 euro te koop. Dit was eveneens de reden waardoor de verkoop van de villa tot twee keer toe niet door is gegaan. De kopers kregen het financieel niet rond, wat Peter Gillis achter liet met een nog steeds niet verkochte villa. Wanneer en of de villa verkocht wordt, is dus nog altijd een raadsel. Maar als we kijken naar het vermogen van Peter Gillis, dan hoeft hij zich vast geen zorgen te maken.

Zie hieronder een aantal foto’s van zijn villa in België: