Peter Gillis zet zijn Rolls-Royce te koop

Dat Peter Gillis, bekend van de SBS-serie Massa is Kassa, zich een flink belegde boterham kan veroorloven veroorloven, daar hoeven we niet lang over te twijfelen. Na onlangs zijn luxe penthouse te koop te hebben gezet, weten we inmiddels dat de ondernemer zijn vermogen niet alleen in zijn woning heeft zitten.

Na een Rolls-Royce Cullinan Black Badge voor €107.100 en een splinternieuwe Porsche voor zijn vrouw te hebben gekocht kunnen we zeggen dat zijn grote liefde Nicol een echte geluksvogel is. Onlangs reden de twee een proefrit in de Porsche, en deze ging weliswaar volledig in Gillis’ stijl met een snel bezoekje langs de McDonalds. Want we kunnen met een lege maag niet achter het stuur kruipen, volgens Gillis.

.

 

En hoe de Brabantse Gillis het zo mooi kan verwoorden; om plaats te maken voor twee nieuwe wagens moet er ook weer één weg. Het lijkt wel een roulette, waarbij nu zijn Rolls-Royce Phantom aan de beurt is. Dat de beste man krap bij kas zit, daar hoeven we ons met een geschat vermogen van €85 miljoen absoluut geen zorgen om de maken.

De Rolls-Royce Phantom die te koop staat

Als een Britse vierwielige wagen, met bruin lederen bekleding, massagefunctie op alle zitplaatsen, een sterrenhemel, adaptieve cruise control en koelkast, kunnen we niet anders zeggen dat dit een pareltje op de automarkt is. Hoe de auto prima paste bij het formaat van Gillis, zal de nodige ruimte niet ontbreken. Bij deze sierlijke Rolls-Royce draait het allemaal om rust, luxe en comfort. De auto is voorzien van een zijdezacht lopende V12. De Phantom levert hierdoor 572 pk en legt de nul naar honderd sprint af in 5,3 seconden.

auto peter gillis te koop
Foto via Thijs Timmermans

Ter beschikking van alle nodige luxe, heeft het oude vervoer van Gillis een prijskaartje waar je eventjes voor moet slikken. De luxe limo die wordt aangeboden bij Thijs Timmermans, waar hij ook zijn Cullinan heeft besteld, staat te koop voor €469.950 euro.

Bewonder de Rolls-Royce van Peter Gillis hieronder:

auto peter gillis te koop
Foto via Thijs Timmermans
Auto Peter Gillis
Foto via Thijs Timmermans
Rolls Royce te koop Nederland
Foto via Thijs Timmermans
Foto via Thijs Timmermans