Wie is Peter Gillis?

De Brabantse Peter Gillis is de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken. Dit is een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. De man was zo succesvol met zijn bedrijven, dat hij vier jaar op rij een vaste plek had in de Quote 500. Echter bleek dat dit jaar anders te zijn. De Quote schatte zijn vermogen een stuk lager dan voorheen, waardoor hij onder de grens kwam voor een plekje in de lijst met de allerrijksten.

Maar dat Peter Gillis een vermogend man is, dat is allang geen geheim meer. Het is ook niet iets wat hij onder stoelen of banken schuift. Hij was het namelijk zo oneens met de schatting van Quote, dat hij zelf de Quote 501 had verzonnen. Je raadt het al: hierin was er wel een plekje vrij voor Peter Gillis.

peter gillis

Maar nu hij de status van een BN’er heeft bereikt, wordt alles natuurlijk in de spotlights gezet. Zo ook zijn penthouse, dat in de verkoop staat.

Hij zet zijn luxe penthouse in Lommel te koop

Momenteel staat zijn luxe penthouse bij onze zuiderburen te koop, in het plaatsje Lommel om precies te zijn. De vraagprijs van de woning ligt op 895.000 euro, maar dan krijg je wel alles bij wat al in het optrekje staat.

Peter Gillis Woonkamer
Foto via BekendeBuren

De woonoppervlakte bedraagt 205 vierkante meter, met maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. In één van de badkamers vind je – geheel de stijl van Peter en Nicol – een tweepersoons jacuzzi voor de levensgenieters onder ons. Ook is er genoeg aandacht besteed aan de keuken en beschikken de binnen- en buitenruimtes over moderne snufjes, zoals een geluidssysteem van Bose.

penthouse luxe
Foto via BekendeBuren

Ook is er zelfs buiten genoeg ruimte. Het terras van maar liefst 150 meter beschikt over verwarmers, een gashaard en – voor de warme zomerdagen – een toffe buitenkeuken. Het lijkt wel of Peter en Nicol aan werkelijk alles hebben gedacht bij deze woning.

Zie meer foto’s van het luxe penthouse van de ster uit Massa is Kassa hieronder:

luxe penthouse peter gillis
Foto via BekendeBuren
badkamer met jacuzzi
Foto via BekendeBuren
huis met buitenkeuken te koop
Foto via BekendeBuren