Man bouwt zelf een sportbar in de achtertuin

Zeg nou eerlijk: iedere man droomt ervan om een prachtige mancave in de achtertuin te hebben staan, toch? Voor velen is het niet weggelegd of is het ze niet gegund, omdat de vrouw het niet wil of omdat de tuin niet groot genoeg is. De geluksvogels bouwen meestal een prachtige bar waar je met al je vrienden kan chillen. Deze man maakte een gigantisch tuinhuis om met al zijn vrienden naar hun favoriete club te kunnen kijken. En als dat nog niet genoeg luxe is: hij bouwde een bar én plaatste meer leuke dingen in de sportbar.

sportbar bank

Aan luxe geen gebrek

Zoals het bij een echte bar hoort maakte deze man er een waar paradijs van. Niet alleen staat er een lekkere bank waar je je favoriete wedstrijden op kan kijken, ook kan je in tijden van verveling of de momenten van rust in de wedstijden genieten van een potje poolen aan de pooltafel. Of je kiest ervoor om je geld in te zetten bij een van de gokkasten. Het voordeel daarvan: je hebt zelf de sleutel van de automaat, dus je kan je geld altijd weer pakken. Tot slot heb je een dartbord waar je je skills kan laten zien aan je vriendengroep.

sportbar pooltafel

Genoeg drank in de sportbar

Er staat een mega koelkast met allerlei lekkere koude drankjes. En op de foto te zien zit er genoeg drinken in om een paar avonden achter elkaar flink door te zakken. En wat nou als die koelkast leeg is? Dan hangt er aan de andere muur nog genoeg sterkedrank waar je uit kan kiezen. Deze kan je dan weer mixen met de drankjes die op de ‘bar’ staan. Deze man heeft het dus goed voor elkaar met zijn sportbar; en zijn vrienden ook!

sportbar tv