Sportbar in de achtertuin

Je doet het goed, of je doet het heel goed: een sportbar maken in je eigen achtertuin. Een man maakte deze bar en deed dat op een wel heel professionele manier.

Hoe vet is het, om een compleet afgewerkte bar in je eigen tuin te hebben. Er zit wel wat moeite in het maken, maar je maakt niet alleen jezelf, maar ook je hele vriendengroep er erg blij mee. En vooral in deze tijd waarin alle horeca dicht is, is het wel zo fijn om een eigen plek te hebben waar je kan genieten van een biertje en naar je favoriete club kan kijken.

sportbar in de achtertuin bar

Bar Twenty Six

Het heet wel Bar Twenty Six, maar er is plek voor vijf vrienden. Op de luxe barkrukken kunnen ze op een groot beeldscherm kijken naar hun favoriete voetbalwedstrijd. En zó afgewerkt als deze, zie je ze niet vaak voorbij komen. Het echte vakwerk begint al bij het bordje waar de naam van de kroeg op staat. Ook heeft de kroeg een eigen terras, waar je even een sigaretje kan roken in de pauze van de wedstrijd. Opvallend is dat op de foto helemaal geen biertap te zien is.

Maar gelukkig is er voor de rest wel nagedacht over de hoeveelheid alcohol die deze bar aan kan. Je ziet overal wijnkoelers en er is genoeg plek om extra flessen koud te zetten. Ook hangen er een aantal van de favoriete sterke dranken op, zodat ze met sterke drank kunnen proosten op de winst van hun favoriete club.

bar

bar twenty six sportbar

Sportbar lijkt op een tuinhuis

Vanuit de basis lijkt deze sportbar wel heel erg op een tuinhuisje als je hem zo ziet staan. Dat is maar goed ook, want zo kan de vrouw nooit klagen over de ‘kroeg’ die je in de tuin hebt gebouwd. Dat deze bar écht perfect is, wordt wel duidelijk door de foto’s:

bar in de achtertuin

sportbar als het donker is