Wanneer kunnen we Peaky Blinders seizoen 6 verwachten?

Het komende seizoen van de serie zal een vervolgfilm bevatten, die de verhaallijn zal afronden. Daarmee is het nieuwe Peaky Blinders seizoen 6 het laatste seizoen.

In de Instagram-post lijkt Byrne een korte teaser te laten zien van de hoofdpersoon, gespeeld door Cillian Murphy, die met een grote tas in de hand door de onheilspellende, lege straten loopt. Terwijl hij buiten de camera kijkt, wordt de clip afgebroken om de titel van de serie en de tekst ‘Early 2022’ weer te geven. Bij de post staat: ‘We komen eerder voor je dan je denkt. Op bevel van…’, wat een van de kenmerkende zinnen van de show oproept.

Waar gaat deze steengoede serie over?

De serie Peaky Blinders gaat over een criminele bende uit Birmingham en hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. De Peaky Blinders worden elk seizoen een doelwit voor criminele rivalen, de politie, bolsjewieken en zelfs de IRA. Het is een Britse historische dramaserie. De hoofdpersoon Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, wil door misdaad hogerop de maatschappelijke ladder komen. Al deze seizoenen zijn geïnspireerd op de verhalen van de familie van schrijver en regisseur Steven Knight, die opgroeide tussen het gajes en de verhalen in Small Heath.

Seizoen 6 komt begin 2022. Ook is er onthuld dat in 2023 het begin van de opnames van de Peaky Blinders-film gestart gaan worden.

Benieuwd naar hoe de acteurs van Peaky Blinders er in het dagelijkse leven uitzien? Check dan zo zien de acteurs van Peaky Blinders er in daily life uit.