Waan je in Peaky Blinders

Het wordt al een poosje verhuurd, maar sinds dit huis een van de opnamelocaties is geweest van seizoen 4 van de Netflix-serie Peaky Blinders schieten de boekingen omhoog. Op het platteland van Engeland, gelegen tussen Manchester en Liverpool, kun je zien waar de opnames hebben plaatsgevonden in het huis van Arthur Shelby. Gewoon te vinden op Airbnb.

Niet meer zo ouderwets

Gelukkig hebben de eigenaren het interieur niet zo ouderwets gelaten als hoe het eruit ziet in de eerste aflevering van het vierde seizoen. Na een complete renovatie is het van de binnenkant omgetoverd tot een moderne vakantiebestemming, waar je met 6 of zelfs 8 personen kunt verblijven. Ondanks dat het huis van de binnenkant afgestemd is op luxe, krijg je door de echt Engelse omgeving toch het gevoel alsof je weer begin vorige eeuw door het platteland loopt.

Maak het helemaal compleet

Je kunt er niet omheen dat de kostuums en aankleding van Peaky BlindersĀ top notch zijn. Tot aan de kapsels aan toe is perfectie benaderd van de stijl van toen. Kun jij er net zo gelikt uitzien als Cillian Murphy? Als je voor de volledige ervaring wil gaan kun je nog het Peaky Blinders bordspel meenemen.

Peaky Blinders huis