Peaky Blinders film komt na seizoen 6

Aan al het moois komt een einde en zo ook aan onze lievelingsseries. Vikings is afgelopen, La Casa de Papel komt binnenkort met het vijfde én laatste seizoen en ook Peaky Blinders gaat stoppen. Een grote domper voor alle fans van de keiharde bendeleden.

Niet alleen de verhaallijnen inspireren ons namelijk, ook de stijl zorgt voor vette outfit inspiraties. Het zesde seizoen van de serie moet nog verschijnen, maar er is nu een Peaky Blinders film aangekondigd.

Steven Knight bevestigt dat er een film komt

Eerst was het nog wat onduidelijk over wat we kunnen verwachten na seizoen 6. De producer van de serie deed al een uitgebreide uitspraak over het einde van de serie. Hierin bedankt hij onder andere de fans en de scripts van Steven Knight. Ook liet de producer weten dat de wereld van de serie zou gaan voortleven. Maar hoe dan? Het antwoord lijkt er te zijn. Steven Knight, de bedenker van de serie, liet namelijk weten dat er een echte Peaky Blinders film aan zit te komen.

Peaky Blinders film

De datum en verhaallijn van de Peaky Blinders film nog onbekend

We hebben nog geen flauw idee wanneer we de Peaky Blinders film kunnen verwachten, of waar deze precies over zal gaan. Dat hangt natuurlijk af van het zesde seizoen, dat nog moet worden opgenomen. Steven Knight is in elk geval zeker van zijn zaak. Hij verklaarde dat hij altijd van plan was om Peaky Blinders te eindigen met een film. Dat is dan ook wat er zal gaan gebeuren, volgens Knight.

Seizoen 6 van Peaky Blinders

De kans is groot dat we die film pas ergens in 2022 of 2023 kunnen verwachten, maar de tijd zal het leren. Tot die tijd kunnen we ons verheugen op seizoen 6. De scripts voor het seizoen zijn helemaal af. Onder andere daardoor weten we nu waar de eerste aflevering van het nieuwe deel over zal gaan. De serie heeft een steengoede IMDb-score van een 8.8. Zal het laatste seizoen dat cijfer nóg meer doen stijgen? Of juist wat doen dalen? Wij zijn benieuwd.