Sophie Rundle is een kersverse moeder

Doet de naam Sophie Rundle niet meteen een belletje rinkelen? Dat kan. De Britse actrice is namelijk beter bekend onder de rol die ze in Peaky Blinders speelde. Daarin speelt zij niemand minder dan Ada Shelby, Inmiddels hebben we al seizoenen lang van de actrice kunnen genieten. Ook in Peaky Blinders seizoen 6 zal zij een rol gaan spelen. In het echte leven is Sophie Rundle ook een intrigerende verschijning. Dat niet alleen: recent is ze bevallen van haar eerste kindje en dat deelt ze via Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Rundle (@sophiesophierundle)

Ada Shelby in Peaky Blinders

De meeste familieleden van de Shelby-familie zijn actief betrokken bij de bende. In het geval van Ada Shelby zien we echter wisselende betrokkenheid. In de eerste seizoenen is zij vooral bezig met haar zwangerschap, haar relatie met Freddie Thorne en het kind dat zij samen hebben. Pas in latere seizoenen gaat ze zich meer interesseren voor de criminele zaken waar haar familieleden bij betrokken zijn.  Het is nog onbekend wat Ada in seizoen 6 zal meemaken. Aangezien het aankomende seizoen het laatste seizoen van Peaky Blinders is, kunnen we er wel van uit gaan dat ze een passend einde krijgt.

Meer knappe vrouwen die in Peaky Blinders spelen

Sophie Rundle is zeker niet de enige knappe verschijning die in Peaky Blinders langskomt. Zo speelt Annabelle Wallis de prachtige Grace. Charlotte Riley speelt May. De Nederlandse Gaite Jansen speelde Tatiana en Ana Taylor-Joy, onder andere bekend van The Queen’s Gambit, speelt Gina. De knappe vrouwen van Peaky Blinders maken de serie gezamenlijk nog fijner om naar te kijken. Wat dat betreft blijft het balen dat het aankomende seizoen het laatste zal zijn. Er is gelukkig ook nog goed nieuws, want er wordt al hard gewerkt aan de nodige spin-offs van de show. De serie heeft hoge 8.8 op IMDb. De spin-offs hebben dus hoge verwachtingen om waar te maken.