Het geintje kostte de 28-jarige Pogba zo’n 6.500 euro vanwege de opslagkosten. Daarnaast moest hij een boete betalen van 260 euro, 100 euro overmaken aan de rechtbank van Tameside en 175 euro aan het takelbedrijf dat zijn auto vervoerde. Ook kreeg hij drie strafpunten op zijn rijbewijs.

De Rolls-Royce van Paul Pogba

Hij verloor zijn Rolls-Royce (De Wraith Black Badge) zo’n 9 maanden geleden toen hij op het vliegveld van Manchester werd aangehouden. Daarna had hij echter geen enkele haast om zijn wagen op te halen. Met een weeksalaris van 300 duizend euro is dat frappant genoeg ook niet zo gek te noemen. Het is een beetje alsof je goedkope studentenfiets bij de gemeente staat opgeslagen en je thuis nog 5 andere fietsen hebt staan. Als de opslagkosten slechts een fractie is van wat je verdient, waarom zou je dan haast maken om je wagen op te halen? Niet voor niets hoort Paul Pogba tot de tien rijkste voetballers ter wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba)

De auto’s van Paul Pogba

Gelukkig voor Paul Pogba hoefde hij vervolgens niet op de fiets naar zijn werk. In de afgelopen maanden is hij namelijk in 6 peperdure bolides gespot. Een Ferrari 812 Superfast ter waarde van € 300.000, een Lamborghini Aventador ter waarde van € 320.000, een Bentley Flying Spur ter waarde van € 155.000, een Maserati Quattroporte ter waarde van € 135.000, een Audi RS6 Power R ter waarde van € 117.000 en een Chevrolet Camaro ter waarde van € 47.000 behoren allemaal tot het wagenpark van de Fransoos. Hem kennende zal hij overigens ook heel snel de allersnelste wagen ter wereld hieraan willen toevoegen, want Pogba is duidelijk een liefhebber van snelle auto’s.