Het Rotterdamse appartement van Paul de Leeuw

Paul de Leeuw gaat al jaren mee op de Nederlandse televisie. We kennen hem als presentator van de nodige programma’s, maar ook als zanger van bekende nummers zoals Ik Heb Je Lief en Zonder Jou. Zijn lange carrière in de richting van muziek, radio en televisie zorgde ervoor dat de acteur al sinds 1983 actief is binnen de entertainmentwereld. Dat heeft hem door de jaren heen een aardig zakcentje opgeleverd. Daarmee kocht hij onder andere een appartement in Rotterdam. Het appartement heeft hij recent met grote winst verkocht.

appartement van Paui de Leeuw

In 1996 kocht Paul de Leeuw zijn Rotterdamse woning. Het was de tijd waarin hij onder andere het album Encore uitbracht, dat het tot de eerste plek wist te schoppen. Met zijn carrière ging het dus goed. De zanger kocht het stulpje voor €111.000. Hij gebruikte het vooral als tweede woonhuis om in te ontspannen. Het appartement van Paul de Leeuw bestaat uit 105 m², twee slaapkamers en twee badkamers. Verder heeft het appartement een grote, open keuken en een mooi uitzicht vanaf de zevende verdieping. Ongeacht de mooie locatie en het uitzicht, besloot hij het toch te verkopen. En met succes!

appartement van Paui de Leeuw

Hoeveel winst maakte hij op het appartement?

Sinds de Leeuw zijn woning in 1996 kocht, is het erg in waarde gestegen. Hij verkocht het namelijk voor €461.000. Bekendeburen laat weten dat hij geen hypotheek op zijn huis had. Daarmee maakt hij een winst van maar liefst €350.000. Een behoorlijk bedrag dus. Bekijk meer foto’s hier van het voormalige appartement van Paul de Leeuw.

De BN’er is overigens niet de enige met een mooie woning. Zo schreven we eerder ook al over de stijlvolle woning van Ferry-acteur Huub Stapel. Ook de luxe woning van Maxime Meiland in Noordwijk mag er wat ons betreft zijn.