Binnenkijken bij Maxime Meiland in huis

We zagen al eerder dat Maxime in een jaloersmakende auto rijdt, maar nu woont ze sinds kort ook in een geweldig huis in Noordwijk. Ze woont hier samen met haar vriend Leroy en dochtertje Claire. Ze kwam op het idee om een online tour te geven nadat fans haar vroegen hoe het huis er vanbinnen uit zag. Daar bracht ze gehoor aan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Wanneer je de keuken binnenkomt, zie je gelijk de mooie zwarte tafel in de woonkamer staan. Ook beschikt de familie over een aanrecht met meer dan genoeg ruimte om lekker te kunnen koken als een sterrenchef. Met een Amerikaanse koelkast heeft de familie Meiland sowieso genoeg ruimte voor alle boodschappen. De rest van de woon- en eetkamer heeft  een moderne en strakke uitstraling.

In de master bedroom staat natuurlijk het tweepersoonsbed. Bij binnenkomst lijkt het alsof er iemand onder de dekens ligt, maar gelukkig maakt Maxime ons duidelijk dat het maar een voedingskussen is. Het hoogtepunt van deze ruimte is toch wel de indrukwekkende inloopkast, waar wij stiekem wel een beetje jaloers op zijn. Het is een eigen ruimte op zich, waar je aan beide kanten doorheen kan lopen.

De badkamer beschikt over twee wasbakken tegenover elkaar, zodat Maxime en haar vriend zich samen kunnen opfrissen. Daarnaast is er hier ook een douche en een grote badkuip te vinden. Al vond het dochtertje Claire dat het bad maar klein was. De uitstraling van de badkamer is net als de rest van het huis, modern. Opvallend is dat de kraan een gouden kleur heeft. De Meilandjes houden wel van blingbling, want je ziet vaker goudkleurige objecten in het interieur terugkomen.

Als allerlaatst showde Maxime de kamer van haar dochtertje Claire. Zij heeft een opvallend bed, dat iets wegheeft van een kasteel. Maar het meest bijzondere in de kamer is dat het driejarige meisje ook over haar eigen badkamer beschikt met douche, wasbak en wc. Die heeft het dus ook niet slecht voor elkaar.

De 25-jarige Maxime Meiland heeft wel vaker fans verrast op Instagram, onder andere met deze topless foto.