Paay blijft de media voeden met voorpaginanieuws

Patricia Paay lijkt al jaren de blikken naar zich toe te werpen in de showbizz wereld. De inmiddels 72-jarige Paay is een oude rot in het vak. In 1967 bracht ze haar derde single uit met het nummer Je bent niet hip. Vanaf dat moment werd haar talent opgemerkt en ging ze met haar tournee Duitsland, België en Nederland rond.

Na heel wat singles te hebben uitgebracht verhuisde Patricia in 1987 naar de Verenigde Staten, om daar een glansrijke carrière in de Hollywood-scene tegemoet te gaan en onder de dakpannen te gaan wonen met haar voormalige man Adam Curry, met wie ze dochter Christina Curry op de wereld zette.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Hoewel ze zich tegenwoordig minder lijkt te focussen op het uitbrengen van muziek, blijft polderdiva Patricia Paay op de buis en in de bladen verschijnen en lijkt ze op het gebied van ambities binnen haar vakgebied nog lang niet klaar te zijn.

Patricia Paay showt haar bunny pakje op Instagram

Onlangs verscheen de 72-jarige Patricia Paay weer op onze tijdlijn in een dit keer wel héél bijzonder outfit. De zangeres verraste haar ruim 61 duizend volgers met een kiekje uit de Playboy shoot, om het paasweekend goed af te sluiten. Poserend in een gewaagd bunny pakje balanceerde Paay een ontbijt voor twee op haar rechterhand. De zangeres stond maar liefst drie keer in het bekende mannenblad waaronder in de jaren 1984, 1996 en zo’n twaalf jaar geleden. Hoewel de shoots voor heel wat ophef zorgden, hield het de blondine niet tegen nog eens een foto uit de oude doos te toveren en te delen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Niet alleen Paay trok haar bunny pakje uit de kast, tijdens de feestdagen. De koningin in de keuken Miljuschka verraste haar fans op Instagram in een sensueel konijnenpakje.