Patricia in het programma Het perfecte plaatje

Het was niet de leukste tijd van Patricia Paay toen dat filmpje rond ging van haar en een onbekende man. In het filmpje was te zien hoe Patricia Paay een zogeheten golden shower kreeg. Dit dient verder niet uitgelegd te worden.

Drie jaar later is te zien dat Patricia er inmiddels wel de spot mee kan drijven. Patricia zit in het programma Het perfecte plaatje. In dit programma zijn er tien bekende Nederlanders die een passie hebben voor fotografie en met elkaar de strijd aangaan voor het perfecte plaatje. Patricia Paay en haar ‘golden shower’ hebben voor ons wel het perfecte plaatje gemaakt. Hilarisch.

Patricia Paay en haar ‘golden shower’

Het is altijd verschrikkelijk als er iets van je wordt verspreid wat privé is. Dit gebeurde ook bij Patricia en het zette haar in een heel ander daglicht. De BN’er gaat al een hele tijd mee en dit is niet iets waar je voor herinnerd wilt worden. Patricia had aangegeven dat de filmpjes die zijn verspreid, niet met haar toestemming zijn verspreid. En logisch.

De Nederlandse zangeres heeft verschillende rechtszaken gevoerd om hier tegen te vechten. Deze rechtszaken won ze vrijwel allemaal. Het grote probleem van internet is dat je bepaalde bestanden heel lastig voorgoed verwijderd krijgt. Ergens dwarrelen die filmpjes nog op het internet en er is vrij weinig wat je eraan kan doen. Patricia Paay en haar golden shower zijn dan ook het levende bewijs dat je zo voorzichtig moet zijn.

Het lijkt er wel op dat Patricia er al een stuk beter mee kan dealen en ze heeft dan ook een hilarische foto gemaakt tijdens het programma Het perfecte plaatje. De zelfspot spat er vanaf en wij vinden het hilarisch. En zo ook vond Richard Groenendijk. Lekker bezig Patricia.