Een dagje naar de Efteling

Sommige mensen weten uit verveling niet wat te doen. Bij andere mensen brengt dit juist de grootste creativiteit naar boven. Zo kwamen Pascal en zijn vrienden op het idee om voor de grap een dagje naar de Efteling na te spelen. Ze besloten dit te doen in hun achtertuin. Dit filmde ze en plaatsten ze op het internet. Deze video ging vervolgens viral en er werd uitgebreid aandacht aan besteed in de media.

Het lijkt net op de echte Efteling

Als je een beetje bekend bent met de Efteling zal je veel elementen van het attractiepark herkennen in deze video. Wat je in deze video tegenkomt is: de vliegende fakir, de dansende schoentjes, het Carnaval Festival, de piraña, Holle Bolle Gijs en de Indische waterlelies. Ook komt een ritje in de Python aan bod. Het bijzondere is dat er alleen huis-, tuin- en keukenartikelen in de video worden gebruikt. Toch weten ze alles heel leuk en creatief uit te beelden. Tijdens de video wordt het ook duidelijk dat ze er zelf alle plezier in hebben.

De Efteling kan het wel waarderen

Het filmpje is zich in razend tempo aan het verspreiden in Nederland en is ook bij de Efteling aangekomen. Zo laat Pascal weten: “Zij hebben ons laten weten dat ze er enorm om hebben kunnen lachen. En daar is het ons ook om te doen. Even wat anders dan die corona-ellende!”.

Eigenlijk zou Pascal met zijn vrienden op vakantie gaan

Pascal en zijn vrienden hadden nu eigenlijk in Spanje moeten zitten. De coronacrisis heeft er echter voor gezorgd dat deze vakantie gecanceld werd. In plaats daarvan besloten Pascal en zijn vrienden tijdelijk samen in één huis te gaan wonen. “Toen Nederland zo’n beetje op slot ging, hebben we dit besloten. Wel zo gezellig”, laat Pascal weten. Wij hebben in ieder geval ontzettend van het filmpje kunnen genieten.