Welke parfum draagt Rien Welsink tijdens De Bachelor?

Als jij de Bachelor op de voet volgt, dan heb je het gesprek van de dag 100% mee gekregen. Toen Rien op date ging met de vrijgezelle dame Femke Postma kwam het luchtje van Rien ter sprake. Toen de twee elkaar een knuffel gaven, bleef de parfum van Rien op de schouder van Femke achter. Volgens haar was het luchtje later op de dag nog steeds te ruiken en ook de andere dames roken het direct.

Hartstikke romantisch, maar hoe kan dat? Wat voor sterke parfum draagt Rien? En hoe kan het zo lang blijven hangen? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij niet de enige met deze vragen, aangezien hij het desbetreffende geurtje op zijn Instagram Stories had. In een foto is te zien dat het gaat op een geur van Christian Dior genaamd Vanilla Diorama. Bekijk hieronder een foto van de parfum:

Parfum Rien Welsink

Dit is dus het spraakmakende geurtje van Rien. Als je net zo lekker wil ruiken, moet je heel wat geld neerleggen. Voor een flesje van 125 milliliter betaal je namelijk 265,00 euro. Maar dan kunnen de vrouwen waarschijnlijk niet genoeg van je krijgen. Dat is niet het enige lekker luchtje van het luxe merk. Wij maakten een selectie van de lekkere mannenparfums van Dior.