Dior Sauvage

Dior Sauvage is een absolute favoriet op het gebied van parfums voor mannen. De combinatie van de verfrissende citrusvrucht met accenten van nootmuskaat, lavendel en steranijs zorgt voor een unieke creatie. Zeker met zijn sensuele houtluchten en amber-akkoorden, afgetopt met een vleugje vanille geeft deze de extra toon voor de dag. Met deze geur zit je dan ook altijd safe. Een absolute aanrader!

Dior Sauvage

Sauvage 100 ml Eau De Parfum

Dior €115,00 Shop nu

Dior Homme Intense

Deze bloemige en volle herengeur geeft absoluut de fleur aan jouw dag. De geur is een perfecte combinatie van houtachtig Amber, de aanwezige tint van de irisbloem en fruitnoten. De naam zegt het al: met deze geur straal je mannelijkheid uit. Deze geur is opnieuw uitgegeven in 2020, op een manier waarop hij voor iedere man eenvoudig te dragen is. Ook bij jou zal deze hoogstwaarschijnlijk goed staan. Hij behoort ook zeker tot de betere en klassieke mannenparfums van Dior.

Dior Homme Intense

Homme Intense 100 ml eau de parfum

Dior €98,00 Shop nu

Dior Fahrenheit

Deze houtachtige mannengeur van Dior is er eentje met interessante contrasten. De topnoten bestaan uit lavendel, mandarijn, meidoorn en muskaatbloem, afgetopt door ceder, bergamot, gember en citroen. De hartnoten bedragen nootmuskaat, kamperfoelie, anjer, sandelhout, viooltjesblad, jasmijn, en ceder. Al met al is dit een unieke, mannelijke en subtiele geur die je elke dag siert.

Dior Fahrenheit

Fahrenheit 100 ml eau de toilette

Dior €101,60 Shop nu

Dior Higher Energy

De geur van Dior Higher Energy geeft je een verfrissende boost aan het begin van je dag, De geur bevat topnoten van ananas, jeneverbes, grapefruit, meloen en mint. De hartnoten bestaan uit nootmuskaat, peper en wierook. De basisnoten van cederhout, vetiver, Sandelhout, eikenmos, muskus en labdanum maken de geur helemaal af. Al met al is dit een heerlijke geur die vooral lekker fris is.

Dior Higher Energy

Higher Energy 100ml eau de toilette

Dior €80,75 Shop nu

Dior Dune Pour Homme

Deze groene houtachtige zeegeur is een heerlijk aromatisch geurtje. Vooral in de zomer is deze heerlijk, maar de rest van het jaar heen kun je met deze geur ook een frisse wind meebrengen. De topnoten bestaan uit vijgblad, cassis, salie en basilicum. De hartnoten van de geur bestaan uit vijghout, roos en reseda. De basisnoten bestaande uit sandelhout, cederhout, tonkaboon en Vanille maken dit geurtje helemaal af.

Dior dune

Dune Pour Homme 100 ml eau de toilette

Dior €97,00 Shop nu

Ook benieuwd naar andere lekkere geuren? Check dan de lekkere mannenparfums van Armani.