Het haar niet perfect gedaan

Vrouwen willen graag hun best doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Dat doen ze soms voor de mannen, maar vaak vinden ze het zelf leuk om er goed verzorgd en mooi uit te zien. Toch vinden mannen dit vaak te veel poespas. Mannen vinden vrouwen juist aantrekkelijker als ze er ‘natuurlijk’ uitzien. Dit gaat dan ook een terugkerend thema zijn in dit lijstje. Zo vinden ze het bijvoorbeeld aantrekkelijk als de vrouw haar haren niet gedaan heeft. Dat ze gewoon alles bij elkaar gepakt hebben en er snel een staart of knot van hebben gemaakt is precies wat mannen mooi vinden.

Een goede relatie met eten

Vrouwen die heel obsessief met voeding, calorieën en gezondheid bezig is, is voor vele mannen juist een minpuntje. Dat ze met haar gezondheid bezig is, is natuurlijk fijn, maar het moet niet het eten in de weg gaan lopen. Samen eten is hartstikke goed voor onze sociale behoeften: je weet zeker dat iemand genoeg gegeten heeft en je kunt tussentijds lekker kletsen. Voor vele gezinnen is het ook het ene moment op de dag waarop iedereen niks anders te doen heeft. Mannen geven dan ook een enorme voorkeur aan vrouwen die lekker kunnen genieten van eten.

Naturel zonder veel make-up

Hier is ie weer: mannen houden gewoon van puur natuur. Ze vinden vrouwen vaak het meest aantrekkelijk wanneer ze geen tot weinig make-up op heeft. Waarschijnlijk is het beeld dat mannen hebben van ‘geen make-up’ het gezicht waar wel degelijk make-up op zit. Toch vinden ze de meest naturelle look het spannendst en het mooist. Dus op speciale dagen is het mooi als je vriendin zich helemaal mooi maakt, maar over eigenlijk is ze al het mooist van zichzelf.

Lekker jezelf zijn in huis

Mannen vinden het ook aantrekkelijk als vrouwen lekker zichzelf kunnen zijn in huis. Lekker met een joggingpak of in pyjama in huis is precies wat ze leuk vinden. Als de vrouwen gewoon in huis hun ding doen kunnen mannen daar enorm van genieten. Het is fijn om je partner op haar gemak te zien.

Lange rokken

Je zou het misschien niet denken, maar mannen hebben juist een voorkeur voor de lange rok. Bij kortere rokken is alle imagination ongeveer verdwenen. Bij lange rokken blijft het toch nog mysterieus wat er allemaal nog onder zit. Lange rokken geven een soort spanning en daar houden de mannen juist heel erg van.

Natuurlijke rimpels

Rimpels zijn voor vrouwen vaak een onderwerp om volledig over in paniek te raken. Maar weet je wie daar echt helemaal geen moeite mee hebben? Juist, de mannen. Veel mannen vinden het juist heel aantrekkelijk om hun partner ouder te zien worden. Rimpels horen bij het toenamen in leeftijd en geeft vaak voor mannen een goed gevoel. Mannen krijgen de rimpels natuurlijk ook dus het geeft ze ook een gevoel van samen oud worden.

Bikini afdrukken na het zonnen

Iets wat je juist niet zou verwachten, is dat mannen het aantrekkelijk vinden wanneer de bikini-afdrukken nog goed te zien zijn. Het is juist het contrast tussen de lichtere en donkere huidskleuren wat het voor mannen zo aantrekkelijk maakt. Wie weet kun je je partner hier in het vervolg een handje mee helpen.

Blote voeten

Deze klinkt misschien een beetje gek, maar veel mannen vinden blote voeten van hun vrouwen heel erg sexy. Maar dit blijft toch een heel persoonlijke voorkeur want er zijn ook genoeg mannen die nog nooit hebben omgekeken naar hun partners voeten.

Licht opvallende buikspieren

Als laatste vinden mannen het zeer aantrekkelijk als vrouwen lichte, zichtbare buikspieren hebben. Dit is natuurlijk niet voor iedereen meteen goed haalbaar, maar mannen mogen ook een voorkeur hebben toch? Vaak is het hebben van zichtbare buikspieren ook een teken van gezondheid en sportiviteit; iets wat mannen vaak ook leuke eigenschappen vinden.

Lees ook: wat mannen denken dat vrouwen aantrekkelijk vinden, maar niet zo is.