Ozark seizoen 4 komt naar Netflix

Eerder waren er al veel speculaties rondom het vierde seizoen van Ozark. Gelukkig kunnen we nu bevestigen dat er daadwerkelijk een Ozark seizoen 4 naar Netflix komt. Dit zagen we natuurlijk wel aankomen, vooral kijkend naar de recensies over het derde seizoen van de hitserie. Ozark seizoen 3 kreeg namelijk waanzinnige Rotten Tomatoes-scores. Een audience score van 92% en een tomatometer van 97% waren het resultaat van een uitmuntende verhaallijn en top acteerwerk. We kunnen dus weer genieten van de spannende avonturen van Marty en zijn familie, die nog altijd in grote problemen verkeren. Netflix plaatste op haar social kanalen de onderstaande video waaruit blijkt dat Ozark seizoen 4 officieel bevestigd is.

Het laatste seizoen van Ozark is extra lang

Met dit goede nieuws komt helaas ook tegelijk het slechte nieuws. Ozark seizoen 4 zal namelijk direct ook het laatste seizoen zijn waarin we de familie Byrde volgen. Wel zal dit laatste seizoen uit meer afleveringen bestaan dan de voorgaande seizoenen. De eerste drie seizoenen van Ozark bestonden namelijk uit tien afleveringen. Het vierde seizoen zal maar liefst veertien afleveringen voor ons in petto hebben. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze afleveringen in twee delen online verschijnen. Dit heeft voornamelijk te maken huidige uitdagingen van het opnemen van de show, met alle maatregelen in het achterhoofd.

Hoe gaat de serie verder?

Als je de eerste drie seizoenen hebt gekeken, dan kan je vast niet wachten tot het volgende seizoen van Ozark. Het derde seizoen eindigde met een zeer onverwachte gebeurtenis, waarbij Helen plotseling een kogel ontving van een medewerker van Navarro (het hoofd van het drugskartel). Om je geheugen even op te frissen kan je de desbetreffende scène hieronder vinden.

 

Vooralsnog wordt het eerste deel van Ozark seizoen 4 in het jaar 2021 verwacht. Over de resterende zeven afleveringen kan momenteel nog weinig gezegd worden.

Zoek jij nog een nieuwe serie? Dit zijn de beste series op Netflix volgens IMDb.