Opblaasbare spelletjestafel voor in het zwembad

De opblaasbare spelletjestafel geeft jou de mogelijkheid om je vrienden zelfs in het water te laten zien wie de baas is. De tafel is eigenlijk geschikt voor alle soorten kaartspelletjes zoals UNO of zoiets als poker. Ook worden er bij de spelletjestafel twee stoelen geleverd. Het fijne aan de stoelen is dat ze relax zitten en dat ze ook nog eens bekerhouder hebben waardoor jij tijdens het spelen van een spelletje ook nog eens kan genieten van een biertje.

Opblaasbare spelletjestafel

De tafel en de stoelen kan je aan elkaar vast maken waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jij en de tafel uit elkaar zullen drijven. Je zou denken dat het water de speelkaarten gaat ruïneren maar daar is een oplossing voor bedacht. Bij dit product krijg je er namelijk waterproof speelkaarten bij. Dit zorgt er voor dat je met een gerust hart lekker kan gaan kaarten. Dit speeltje kan je kopen voor zo’n 40 dollar.

Zwembad voor deze opblaasbare spelletjestafel

Om deze opblaasbare spelletjestafel zo veel mogelijk te kunnen gebruiken is het natuurlijk lekker als je een zwembad in je tuin hebt. Als je deze nog niet hebt, is het misschien een idee om dit grote zwembad van de Lidl aan te schaffen. Als je minder geld uit wil geven kan je voor één van deze zwembaden gaan.

Opblaasbare spelletjestafel

Andere opblaasbare zomer must-haves

Als je deze zomer ultiem wil genieten is het ook een idee om deze goedkope speedboot te kopen. Daarnaast zorgt deze opblaasbare pooltafel ervoor dat jij en je vrienden samen de leukste tijd kunnen beleven.