Een lange werkweek gehad met temperaturen die boven de twintig graden reikte? Dan is het tijd voor wat relax tijd. Dit ga je in het weekend doen door samen met vrienden te genieten van een biertje in je zonovergoten tuin of toch ergens anders. Mocht je van plan zijn om in de tuin te gaan chillen met vrienden, dan is deze opblaasbare pooltafel een must-have voor jou. Hier kan je namelijk je favoriete kroeg spelletje spelen met een bal aan je voeten.

Opblaasbare pooltafel

De Messi’s onder je vrienden mogen zichzelf dan eindelijk bewijzen. Want naast het gebruikelijke potje Fifa of het zondagse voetballen van vroeger, is er eigenlijk weinig van deze kwaliteiten zichtbaar geweest. Om tijdens dit alternatieve potje poolen nou met een keu te spelen gaat de pet iets te boven. De grootte die de keu dan moet hebben zou immens zijn. Daarom hebben de mannen van EZ Inflatables hier wat op bedacht, gewoon met de voetjes spelen. Het veld heeft een grootte van 9 bij 5 meter. Oké, het is niet zo groot als een heel voetbalveld. Laat de langeafstandschoten dus maar thuis en ga voor die verfijnde balletjes. Wie van jouw vriendengroep is de Messi?

 

Niks mag je in de weg staan om een paar geweldige dagen tegemoet te gaan met dit gigantisch grote poolspel. Bij deze opblaasbare pooltafel kan je naast het gigantische speelveld ook gebruik maken van de gekleurde ballen. Daarnaast is zo’n veld niet 1, 2, 3 opgeblazen, dus ook een elektrische pomp is bijgeleverd. Door deze elektrische pomp hoef je slechts 8 minuten te wachten tot je kan beginnen. Dus binnen no-time heb jij het leukste spel in je tuin liggen. Dan vraag jij je natuurlijk af wat zoiets mag kosten. Het is wel een hele investering, het kost namelijk 4.450 dollar. Gelukkig zit hier wel het verschepen bij inbegrepen.

Mocht jij iets minder geld overhebben, maar toch iets willen hebben om heerlijk de werkweek mee af te sluiten? Misschien is deze opblaasbare jacuzzi met massagefunctie van de Lidl wat voor jou!