Melt Festival 2019

Voor de mensen onder ons die nog nooit van Melt Festival gehoord hebben; het is een driedaags festival op een industrieel terrein in Duitsland. Jawel, bij onze oosterburen. Want die weten hoe het is om goede feesten te organiseren. Berlijn is dan ook niet voor niets de techno hoofdstad van de wereld.

Melt Festival bestaat al 20 jaar en is een samensmelting van elektronische muziek, pop en hiphop. Het festival wordt gehouden op het Ferropolis terrein in Gräfenhainichen, een industrieel terrein dat omringd wordt door het Gremminmeer. Gedurende dit driedaagse festival kan jij overdag heerlijk genieten aan het meer en ’s avonds wordt dit het gruwelijkste festival van de zomer. Visuele installaties zorgen ervoor dat niet Eindhoven ‘De Lichtstad’ is, want Gräfenhainichen neemt deze titel een aantal dagen over. En mocht je nog energie over hebben, dan kan je non-stop doorgaan op de Sleepless Floor of geniet van een rave in The Forest. Je zal in ieder geval drie dagen volle bak gaan genieten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Melt Festival (@meltfestival) op

De line-up

Het festival vindt dit jaar plaats in het weekend van 19 tot en met 21 juli. En ook dit jaar hoef jij niet stil te blijven staan, want de namen die ze gestrikt hebben zijn van wereldklasse. Een mix van hiphop, pop en elektronische muziek zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Namen als Asap Rocky, Bon Iver, The Black Madonna en David August passeren de revue. Normaliter betaal jij je gauw helemaal suf voor een festival van dit formaat, maar een weekender (inclusief camping) kost jou maar €129,-. Reden te meer om eens een bezoek aan dit festival te brengen.

line-up melt 2019

En mocht je in een luxe bui zijn en voor een vip ticket willen gaan, dan zal je hier ongetwijfeld tevreden mee worden gesteld. Een vip ticket kost je €239,- en website van Melt Festival. Voor dit bedrag krijg jij toegang tot de vip camping, shuttle, area, pre-party en nog veel meer. Dus mocht jij zin hebben in een onvergetelijk weekend vol feesten en lekker weer. Dan is Melt Festival deze zomer jouw ‘place to be’.

Melt Festival
Foto Instagram: meltfestival