Robin Holkzen, het Nederlandse Victoria Secret Model, als Ambassadeur

Robin Holzken staat bekend als één van de mooiste Victoria Secret Modellen. Deze prachtvrouw van eigen bodem is ambassadeur van O’Neill Swimwear, en hier zijn wij maar al te blij mee. Naast het flaneren over alle catwalks ligt ze toch ook wel graag lekker te zonnen op het strand. Want wie wilt er nou niet werken aan een goed kleurtje, toch?

We vroegen haar in welke outfit zij zich het meest sexy voelt. Haar antwoord klinkt ons goed in de oren: haar favoriete O’Neill swim outfit. En mannen, wij kunnen jullie natuurlijk niet alleen hierover laten fantaseren. Dus sit back, relax and enjoy:

robin holzken badpak o'neill robin holzken model oneill-badpak-jesi-mix-oneill-petrol

Mocht je ultieme droom uitkomen als je dit prachtige Victoria Secret Model zonnend in haar O’Neill Blue badpak tegenkomt, dan wil je er natuurlijk zelf ook goed uitzien. Speciaal voor jullie hebben wij even polshoogte genomen waar zij het nog heter van krijgt dan de zon die haar lichaam bruint. Robin zegt dat ze een zwarte short bij een man toch wel de beste keuze vindt. Ook sprak ze vol lof over een lichtblauwe zwembroek.

Dus heren, jullie weten wat je te doen staat: stop die zwarte of lichtblauwe short van je snel in je koffer wanneer je op vakantie gaat. Als je dan toch echt zo’n droomvrouw als Robin tegen het lijf loopt, dan ben jij er in ieder geval op voorbereid.

zwembroek short O 'Neill

Re-Issue Logo Swim Shorts

O'Neill €49,99 Shop nu
O'neill lichtblauwe zwembroek

Re-Issue Logo Swim Shorts

O'Neill €49,99 Shop nu

Onze favoriete zwembroeken voor mannen

De swim short is (en blijft) de meest gedragen zwembroek voor mannen. De swim shorts van de O’Neill Blue collectie hebben een retro look en geven jou een minimalistische en stijlvolle uitstraling op het strand. Bovendien hebben ze een perfecte lengte, met genoeg ruimte boven de knie. Naast de zwarte en lichtblauwe zwembroeken kent deze collectie meerdere varianten die ervoor zorgen dat jij deze zomer kan shinen.

In onze ogen dient een man over meerdere zwembroeken te beschikken. En mocht je toch meer van opvallendere zwembroeken houden, geen zorgen. De collectie beschikt namelijk ook over zwembroeken met een print. Een olijfgroene of navy short is één van de beste keuzes gedurende de hele zomer. Zo zijn het, ongeacht je huidskleur, stijlvolle tinten waarmee jij er zeker goed uitziet op het strand.

zwembroek O'Neill 1

Strucktured Swim Shorts

O'Neill €59,99 Shop nu
donkerblauwe zwembroek mannen

Strucktured Swim Shorts

O'Neill €59,99 Shop nu

Je houdt ervan of je haat ze: de swimming trunks. Deze kortere en strakkere modellen zijn deze zomer terug van weggeweest en je kan er simpelweg niet omheen. Er staat hoe dan ook één ding vast: deze zwembroeken garanderen het ultieme zwemcomfort gedurende jouw duik.

swimming trunk o'neill

Logo Swimming Trunks

O'Neill €39,99 Shop nu
zwembroek mannen

Logo Swimming Trunks

O'Neill €39,99 Shop nu

O’Neill x World Oceans Day

De Oceaan Missie is duidelijk: we dienen allemaal ons steentje bij te dragen aan het schoonhouden van de stranden en zeeën. Onder het motto ‘Keep our playground clean’ worden er verschillende acties ondernomen om het rondslingerend afval op te ruimen. Hier is O’Neill al jarenlang mee bezig. Sinds 2015 bestaat de O’Neill Blue collectie, waarvan alle kleding en zwemkleding wordt gemaakt uit het gerecycled plastic uit de oceaan. Ook Robin probeert zelf veel bezig te zijn met recyclen. Beauty and the brains zullen we maar zeggen.

 

Thuis afval scheiden en minder plastic tasjes kopen in de supermarkt is al een eerste (en enorm eenvoudige) stap om zelf een bijdrage te leveren aan een schone zee. Als iedereen dit zou doen, zou het al een stuk beter helpen om de stranden schoon te krijgen.