Wat is ongemakkelijk in bed?

Er kunnen verschillende dingen gebeuren tijdens de daad, ook hele ongemakkelijke. Zelfs wanneer jij veel ervaring hebt, is er toch een kans op de volgende bed blunders.

1. Een scheet laten

De daad vergt veel inspanning en je lichaam wordt nogal door elkaar geschud. Er komt veel druk op je lichaam te staan en bij het klaarkomen laat je die druk vrij. Soms is dat niet alleen druk aan de voorkant die je loslaat, maar dan komt er ergens anders ook wat vrij. Gênant? Jazeker.

2. Een boer laten

Dit gebeurt ook wel eens bij sommigen, waarschijnlijk vaak na een avondje stappen met genoeg alcohol achter de kiezen. Dan komt er wederom lucht vrij. Dit keer in de vorm van een boertje.

3. Foute dirty talk

Dirty talk kan super opwindend zijn, als je het goed doet tenminste. Mocht je namelijk net de verkeerde dingen zeggen, dan kan het toch een beetje ongemakkelijk worden.

blunders in bed grappig

Ben je benieuwd wat wel kan werken? Bekijk dan de 7 dingen die je wél in bed moet zeggen.

4. Meeluisteraars

Een vrijpartij kan uiteindelijk heel erg luidruchtig zijn, maar dat is niet erg als je alleen thuis bent. Wel een beetje jammer dat je er uiteindelijk achter komt dat je toch niet alleen thuis was en diegene zonder twijfel jullie heeft gehoord tijdens de daad.

5. Een penisbreuk

Het gebeurt wel eens, niet vaak, maar soms. Dat de penis ‘breekt’ tijdens de seks. Dit kan heel pijnlijk en ongemakkelijk in bed zijn. Het wordt echter nog ongemakkelijker wanneer dat bezoekje aan het ziekenhuis op je staat te wachten.

Wil jij dit voorkomen? Let er dan op dat je het standje waarmee je penis kan breken zo veel mogelijk vermijdt.

6. De natte plek

Dit is toch wel een van de minst ongemakkelijke punten, want laten we eerlijk zijn: het hoort er vaak gewoon bij. Het kan zijn dat je het doet zonder condoom en dat je in de dame in kwestie klaarkomt. Sperma blijft niet hangen, dat moet er ook weer uit. Wanneer er een natte plek ontstaat aan jouw kant van het bed, is het niet heel lekker om daar heel de nacht in te blijven liggen. Maar dan dien je dit nog wel even te zeggen tegen jouw bedpartner. Als dit je partner is, dan is er niks aan de hand. Maar het kan een ander verhaal zijn wanneer degene naast je een eenmalige fling is.

7. Kramp

Je hebt het heel gezellig tussen de lakens en ineens krijg je kramp, dat betekent dat je heel even niet verder kunt. Wellicht denkt de dame dat jij je aanstelt, maar maak haar duidelijk dat de kramp écht even wat minder moet worden. Dit kan namelijk toch een serieus pijnlijke kwestie zijn.

8. Problemen met uitkleden

Dit is eigenlijk nog voor de daad, maar we benoemen deze toch even. In films ziet het er altijd zo gemakkelijk en vlekkeloos maar in het echt gaat het niet zo gemakkelijk. Bijvoorbeeld wanneer de dame een veel te strakke broek aanheeft of jij haar bh niet snel los krijgt.

genante momenten in bed blunders

Wil jij in het laatste punt een meester worden? Lees dan hoe je snel een bh kan losmaken.

9. Als je hem niet omhoog krijgt

Dit kan aan het begin gebeuren of tijdens de daad. Blijft vervelend en het is voor beide partijen erg ongemakkelijk. Want mannen, je moet beseffen dat een vrouw hier ook onzeker van kan worden. Stel haar gerust dat het niet aan haar ligt en probeer het later weer.

10. Verkeerde gaatje

Wanneer een vrouw niet ingesteld is op de daad in de achterruitingang, dan is het niet slim om abrupt actie te ondernemen in die zone. Zorg dat je hier wel over hebt gepraat of dat het in ieder geval duidelijk is voor beiden. Het kan wellicht nogal pijn doen als dit onverwachts gebeurt.

Mocht je benieuwd zijn naar meer ongemakkelijke moment? Bekijk dan de ongemakkelijke momenten als je gaat samenwonen.