Maker van Peaky Blinders komt met nieuwe serie

Sommigen vinden het jammer dat Peaky Blinders gaat stoppen en begrijpelijk ook! Vaak omdat je niet weet wat je erna moet kijken, iets wat we altijd voelen na het kijken van een bijzonder goede serie. Gelukkig voor ons had de maker van Peaky Blinders al een nieuwe serie klaar om gebroken harten te helpen. Deze nieuwe serie wordt een gedramatiseerde bewerking van Ben Macintyre’s bestseller met dezelfde naam: SAS, Rogue Heroes.

Het zal laten zien hoe ’s werelds grootste Special Force eenheid, de SAS, werd gevormd onder buitengewone omstandigheden in de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

sas rogue heroes nieuwe series maker peaky blinders-2

Het verhaal van SAS: Rogue Heroes

Cairo, 1941. David Stirling, een excentrieke jonge officier, wordt opgenomen in het ziekenhuis nadat een trainingsoefening verkeerd afliep – verveelt zich. Overtuigd dat traditionele commando-eenheden niet werken, creëert hij een radicaal plan dat tegen alle geaccepteerde regels van de moderne oorlogsvoering ingaat. Hij vecht voor toestemming om de stoerste, moedigste en slimste soldaten te rekruteren voor een kleine undercover eenheid die chaos zal creëren achter de vijandelijke linies. Het team heeft meer rebellen dan soldaten, zijn behoorlijk roekeloos, maar ook zeker dapper en heldhaftig.

 

Wie zullen we in de serie zien?

Aan de leiding van de serie hebben we Sex Education-acteur, Connor Swindells als David Stirling, The North Water-acteur Jack O’Connel als Paddy Mayne, Game of Thrones-acteur Alfie Allen als Jock Lewes, Sofia Boutella als Eve en Dominic West als luitenant-kolonel Wrangel Clarke. Zij waren allemaal erg enthousiast om deel uit te maken van het nieuwste project van Knight.

Nieuwe serie van Peaky Blinders maker belooft een megahit te worden-2

BBC serie laat nog even op zicht wachten

Er is nog geen officiële datum bekend over wanneer de serie uitkomt. Maar als je denkt dat je heel lang moet wachten, dan heb je het mis. Want de 6-delige BBC serie is al klaar met filmen en zal volgend jaar uitkomen net als het laatste seizoen van Peaky Blinders.

Over Peaky Blinders gesproken naast het laatste seizoen komt er ook nog een film die in 2023 gefilmd gaat worden.