Wat moet je wel zeggen in bed?

Het maakt niet uit hoe buitengewoon de chemie tussen jou en je (bed)partner is, er komt een moment in je leven dat dingen routine beginnen te worden. Dat betekent waarschijnlijk dat het misschien tijd is om uit je comfort zone te treden door wat dirty-talk in de mix te gooien.

Voor de één komt het allemaal natuurlijker aanwaaien dan de ander. Het is altijd een goed idee om te beginnen met iets waarvan je genoeg zelfvertrouwen hebt om te zeggen terwijl je oogcontact maakt – zoiets eenvoudigs als een goed getimede: “Ik wil je zo graag”, kan echt wonderen verrichten. Daarnaast gaat het vooral om de manier waarop je het zegt en de timing.  Maar het is handig om een repertoire zinnen hebben om vanuit te werken. Het is een vaardigheid waar sommigen zich aardig ongemakkelijk bij voelen. Het vereist gedachte, geduld, zelfverzekerdheid en oefening totdat het intuïtief en effectief wordt. Het verhoogt de mood, de passie en creëert zinvollere escapades. De volgende zeven dingen kan je wel in bed zeggen.

1. “Dat voelt zo goed!”

Met deze korte, maar krachtige zin communiceer je precies door wat je leuk vindt en wat goed voelt – wat belangrijk is voor zowel jou als je partner. Goede avonturen en duidelijke communicatie zijn met elkaar verweven. Tijdens de daad zeggen wat je juist wél en wat niet lekker vindt, is heel normaal.

seks

2. “Ik heb hier al de hele dag zin in”

Bewaar deze zin niet alleen voor je cheat day-pizza. Door deze zin uit te spreken, volstaat een schijnbaar eenvoudige taak: de persoon met wie je bent laten weten dat je aan haar hebt gedacht en, meer specifiek, er al de hele dag naar uitkijkt om met haar naar bed te gaan. Wie wil dat niet horen?

3. ‘Ik kan niet wachten om je te voelen.’

De kans is groot dat je misschien al een of andere vorm van deze go-to-one-liner hebt gebruikt om te laten weten hoe erg je naar haar verlangt. Deze zin hoef je niet te beperken tot je weer voor je eigen bed staat. Fluister het bijvoorbeeld in haar oor terwijl je van een etentje richting huis loopt.

4. “Vind je dit lekker?”

Klinkt misschien wat afgezaagd, maar dat is het zeker niet. Vóórdat je allerlei kinky kreten begint uit te spreken is het eerst van groot belang dat je bedpartner zich comfortabel en fijn voelt, daarna kan je altijd nog verder gaan. Als je haar al goed kent, weet je waarschijnlijk al wel wat ze wil en wat niet.

zeggen seks

5. “Wat wil je met me doen?”

Een van de grootste misvattingen is dat het alleen in de slaapkamer gebeurt. Maar je partner iets spannends influisteren terwijl je op een feestje of in een intieme hoek van een restaurant bent, is een geweldige manier om anticipatie en spanning op te bouwen.

6. “Ik wil je laten komen.”

Onbaatzuchtig zijn in de slaapkamer – en vocaal zijn over je intentie om je partner tot een orgasme te brengen – zorgt bijna voor ’n gegarandeerde opwinding. Het is gewoon fijn om te weten dat jij ook aan haar denkt, in plaats van alleen je eigen hoogtepunt. Hopelijk leidt dit gevoel tot het uitproberen van nieuwe dingen en om meer open tot elkaar te zijn. Heb je dat meteen ook mooi meegenomen.

7. “F*ck!”

Het hoeft allemaal niet zo politiek correct, zeker terwijl je in the heat of the moment zit. Zeg het. Schreeuw het! Laat de intensiteit van je plezier aan je bedpartner overkomen met dit simpele, maar effectieve woord. Op deze manier je plezier overbrengen en kan je je partner opwinden.