Wie is Amanda Holden?

Amanda Holden is een Britse actrice. Ze verscheen voor het eerst op de buis toen ze als kandidate meedeed aan het Britse televisieprogramma Blind date. Maar ze heeft haar fame vooral te danken aan haar rol als jurylid bij Britain’s Got Talent. Deze rol vervult zij als sinds 2007. Ze is moeder van twee dochters en is sinds 2008 getrouwd met Chris Hughes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)

Ook mogen we zeker niet vergeten dat deze prachtige vrouw ook een zangcarrière heeft. Nog niet heel lang, want haar debuutalbum kwam uit in 2020. Misschien zullen we in de toekomst op zanggebied nog meer van haar horen?

Ze plaatst een verjaardagsvideo op Instagram

Je zult het vast niet geloven maar Amanda Holden mag vandaag 51 kaarsjes uitblazen. Aan haar uiterlijk is haar leeftijd in ieder geval niet af te lezen, laat staan aan haar lichaam. Ze plaatste zojuist een video op Instagram waarin we haar verjaardagsoutfit mogen aanschouwen en daarbij haar fitte lichaam. Het is wel te zien dat Amanda regelmatig in de sportschool staat, want op haar 51e verjaardag ziet ze er toch echt prachtig uit.

Sowieso is Amanda niet vies van het showen van haar lichaam op Instagram. Ook niet heel gek, want het is toch iets om heel erg trots op te kunnen zijn. Wij wensen Amanda in ieder geval een hele fijne verjaardag toe, we zijn blij met de traktatie in ieder geval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Holden (@noholdenback)

Eerder verblijdde Amanda ons al met een prachtig kliekje voor Valentijnsdag. Hierin liet ze wederom haar bijzonder mooie lichaam zien in een rood lingerie setje.