Rapper Rick Ross heeft goedgevulde zakken

Rick Ross bezit zo’n 100 sportwagens, terwijl hij tot voor kort niet eens rijbewijs had. Ook zijn voorraad aan sieraden en andere horloges is meer dan indrukwekkend te noemen.

Het is duidelijk dat hij meer dan succesvol is. De rapper heeft tot nu toe 11 albums uitgebracht. Op 26 augustus 2020 kondigde Rick Ross zijn elfde album aan, genaamd Richer Than I Ever Been, dat album werd op 10 december 2021 uitgebracht. Ondanks dat hij “richer than I ever been” is, weerhoudt dat hem er niet van om zelf z’n mouwen op te stropen en in de tuin aan de slag te gaan.

Hij houdt ervan om zijn gras te maaien

Op zijn landgoed van 235 hectare in Fayetteville, Georgia, vertelde Ross aan Forbes dat hij persoonlijk het gras op het terrein maait. “Toen ik het landgoed Fayetteville kocht, zagen de lokale bevolking me een restaurant uitlopen en schreeuwen: ‘Je weet dat Holyfield $ 1 miljoen per jaar uitgaf om het gras te maaien’”, vertelt Rick Ross. “Dus besloot ik dat ik mijn eigen gras ging maaien. Ik ging naar John Deere en vroeg of ik de grootste tractor mocht zien, de meest efficiënte tractor. Ik vertelde hen dat ik meer dan 200 hectare had die ik wilde blijven maaien, en ze wezen de juiste tractor aan.”

Het heeft hem twee uur gekost om de tractor aan de praat te krijgen, maar hij kon eindelijk beginnen. Toen de rapper de tractor eenmaal aan de praat had gekregen, bleef hij vijf uur lang grasmaaien. Wel onder het genot van een jointje. “Toen ik dat deed, realiseerde ik me dat dit iets was wat ik wilde doen. Het was onbewust’, legt hij uit.

Ook al heb je alles wat je hartje begeert, wil dat niet zeggen dat je daar dan ook het gelukkigste mee bent. Cristiano Ronaldo deelt inspirerende levensles in interview.