Waar gaat seizoen 3 van Reacher over?

In deze nieuwe verhaallijn moet Jack Reacher (gespeeld door Alan Ritchson) in de wereld van de paranoïde miljonair, Zachary Beck (gespeeld door Anthony Michael Hall) vallen. Beck is doodsbang dat iemand zijn kind ontvoert en heeft daarom een team van bodyguards om zich heen verzameld, waaronder de gigantische Paulie, (gespeeld door Olivier Richters). In de boeken van Lee Child is Paulie een ware reus, en wie beter dan onze eigen Richters om deze rol te vervullen?

Voor de niet-boeklezers onder ons: Paulie is niet zomaar een bodyguard. Hij is een beest van een vent, minstens 15 centimeter langer en 40 kilogram zwaarder dan Reacher zelf. Dit zorgt voor een flinke uitdaging, want Reacher is gewend de sterkste te zijn. Dit keer moet hij zijn hersens gebruiken om de situatie onder controle te krijgen.

Check hieronder de trailer van Reacher:

 

Waar kennen we Olivier Richters van?

Olivier Richters heeft al wat ervaring opgedaan in Hollywood. Zo zagen we hem in Black Widow als Ursa Major, die het opneemt tegen Red Guardian, David Harbour, in een potje armworstelen. In Indiana Jones and the Dial of Destiny speelde hij de rol van huurling Hauke. Maar deze rol in Reacher is zijn grootste kans tot nu toe om echt door te breken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door REACHER (@reacherprimevideo)

Nieuwe dynamiek in de serie

De dynamiek tussen Reacher en Paulie zal ongetwijfeld voor spannende scènes zorgen. Reacher, normaal gesproken de grootste en sterkste in de kamer, moet nu omgaan met iemand die hem fysiek overtreft. Dit voegt een nieuwe laag toe aan het verhaal en zorgt voor onverwachte wendingen. Het wordt interessant om te zien hoe Reacher zich staande houdt tegen deze reus.

Met Olivier Richters als Paulie heeft Reacher seizoen 3 een goede verhaallijn in handen. Reacher krijgt van IMDb een 8.1 / 10 sterren, dus de verwachtingen van het nieuwe seizoen zijn torenhoog. Voor de fans is dit iets om naar uit te kijken. En voor Richters? Dit zou wel eens zijn grote doorbraak kunnen zijn in Hollywood.