Een vraagprijs op Funda van maar liefst € 9 miljoen

Het penthouse bevindt zich aan de rand van het Vondelpark en staat daarom in het meest groene gedeelte van Amsterdam Oud-Zuid. Het appartement is een onderdeel van een schitterende stadsvilla uit 1913. Momenteel wordt het pand volledig getransformeerd en over een tijdje bestaat het gebouw uit zes luxe appartementen. Deze transformatie begon een halfjaar geleden is nog altijd gaande. Wanneer de gehele make-over klaar gaat zijn is nog niet bekend.

Vooralsnog moeten we het doen met de foto’s van het penthouse zoals het wordt voorgesteld door het makelaarsbedrijf. De verwachting is dat de appartementen allemaal rond de 380 vierkante meter aan woonruimte zullen beschikken. Alle woningen zijn te bereiken door middel van een lift en via de achterzijde van het pand zijn de buitenruimtes te betreden. Voor die 9 miljoen euro krijg je dus wel een eigen tuin. Dat is uniek voor een huis in Amsterdam!

Duurste appartement van amsterdam

Luxe design van Framework Studio

Per vierkante meter gaat het penthouse bijna 24.000 euro kosten. De woning is verdeeld over de vierde en vijfde etage. Op de vierde etage bevinden zich de woon- en eetkamer. Ook is er rekening gehouden met maar liefst vier slaapkamers. Uiteraard mag een comfortabele badkamer niet ontbreken. Het bedrijf Framework Studio heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor al deze vertrekken. Dat is in principe hoe het huis eruit komt te zien, maar omdat de verbouwing nog niet klaar is, is het dus nog mogelijk om eventuele aanpassingen te maken.

Als je ervoor kiest om de woning te kopen mét het design van Framework Studio, gaat het je 9 miljoen euro kosten. Het is echter ook mogelijk om het penthouse zonder dit design te kopen als ruwbouw en dan hoeft er ‘slechts’ 7.635.000 euro worden afgetikt. Het stijlen moet dan dus nog wel gebeuren, maar kan volledig naar eigen smaak worden uitgewerkt. Voor het interieur van Framework Studio wordt dus bijna 1,5 miljoen euro gerekend.

Funda appartement amsterdam

Design van zelfgekozen architect is ook mogelijk

Op de vijfde etage vinden we een dakpatio. Een verhoogde dakrand zorgt daar voor de nodige privacy en hierdoor kan in alle rust worden genoten van een frisse neus, ook dat is uniek voor een woning in Amsterdam. Ook hier kan het design nog naar wens worden aangepast. Via Funda laat het makelaarsbedrijf weten dat er zelfs gewerkt kan worden met een zelfgekozen architect. Opties genoeg dus. Begrijpelijk dat voor dit alles een flink geldbedrag moeten worden afgerekend. De vraagprijs van 9 miljoen euro voorlopig ook nog niet worden verlaagd gezien de grote interesse in dit toekomstige penthouse. Het megabedrag lijkt dus geen kopers af te schrikken en de concurrentie lijkt erg groot, maar niet geschoten is altijd mis! Bekijk hieronder nog een aantal foto’s via Funda:

badkamer dure woning

hal funda woning