The Dutch Giant

Zo’n enorme lengte van 2,18 meter is indrukwekkend en lijkt misschien leuk, maar is lang niet altijd even prettig. The Dutch Giant, die eigenlijk Olivier Richters heet, worstelde lang met zijn lichaam. Al op zijn veertiende tikte hij de 2 meter aan. Het probleem was dat Richters ondanks zijn lengte heel mager was. Hierdoor werd hij onzeker en had hij een negatief zelfbeeld. Tot Richters het zat was en zich ging toeleggen op bodybuilden. Hij maakte een enorme transformatie door en is inmiddels de grootste bodybuilder ter wereld. Dan denk je, dat heeft hij toch mooi geflikt, maar Olivier is ambitieus en wil meer. Want als een Schwarzenegger of een Dolph Lundgren het kunnen, waarom hij dan niet.

Dutch Giant

 

Olly Goes to Hollywood

Richters’ ambitie reikte ver, tot in Hollywood. Graag zou hij zijn filmcarrière van de grond zien komen. Met een fysiek als dat van the Dutch Giant is de stap naar het witte doek dan ook een logische. Na wat kleiner filmwerk lijkt hij het nu eindelijk echt voor elkaar te hebben. Olivier gaat een rol krijgen in het vierentwintigste hoofdstuk in het Marvel Comics universum krijgen. Deze film gaat Black Widow heten en focust zich op het personage dat Scarlett Johansson in onder andere Avengers: Endgame al speelde. Tja, in een film met Scarlett Johansson spelen, dat zou wij allemaal niet erg vinden natuurlijk.

Dutch Giant

 

Black Widow

Wat de rol van the Dutch Giant gaat worden en hoe groot die rol dan zal zijn, is nog niet bekend. De releasedatum voor Black Widow staat voor 1 mei 2020 op de planning van Marvel. De film is dus nog volop in het productieproces. De makers van de nieuwe MCU-film waren naar verluidt wel zó onder de indruk van Richters dat ze zijn rol ter plaatse uitgebreid hebben. Van één week op de set, duurden zijn opnames nu drie weken en ook kreeg hij tekst in tegenstelling tot eerst. Zouden we dan toch onze eigen Arnold Schwarzenegger gaan krijgen?

 

Over transformaties gesproken, bekijk de workout routine van Jake Gyllenhaal voor de boksfilm Southpaw.