Maak kennis met Kelly Spronk

Kelly Spronk is een 30-jarig model uit ons kikkerlandje. Ze is bekend van programma’s zoals Models in Paris waar ze meer dan vijf jaar geleden aan deelnam. Ze is nog steeds bezig met modellenwerk en dat zien we zo nu en dan ook op haar Instagram verschijnen.

Maar waar we voornamelijk foto’s van zien is van haar gelukkige gezinnetje. Ze heeft al jarenlang een relatie met YouTuber Noah Zeeuw en aan het einde van 2020 mocht ze hun eerste kindje Shem Abel Zeeuw in hun leven verwelkomen. Ze deelt dan ook regelmatig schattige en grappige kiekjes van hun zoontje.

Andere bekende exen

Noah Zeeuw is niet bij iedereen bekend, maar is wel actief op YouTube. We kunnen hem dan ook eigenlijk wel een influencer noemen met zijn 118 duizend volgers op Instagram. Echter is dit niet de enige “bekende” vent waar Kelly Spronk mee thuis is gekomen. Ze heeft nog een tijdje een relatie gehad met Kaj van der Voort, hij is bekend geworden als één van de zangers van de jongensgroep B-Brave. Voordat ze met hem wat kreeg was ze ook nog samen met ex-Bachelor Tony Junior. In 2015 had Kelly een relatie met hem, maar uiteindelijk liep dat ook stuk. Gelukkig zit ze nu helemaal goed met Noah Zeeuw.

Uit de kleren op Instagram

Naast de grappige filmpjes en schattige foto’s die Kelly Spronk van haar zoontje maakt, is er ook nog ruimte om zichzelf in het zonnetje te zetten. Ze windt er geen doekjes om dat ze er goed uitziet en is ook niet vies van een schaarsgeklede foto hier en daar. Echter was deze foto nog net even anders dan we van haar gewend zijn.

Kelly plaatste namelijk een foto van zichzelf waarin ze niet schaars gekleed is, maar gewoon helemaal geen kleding aan heeft. Alleen zijn door haar benen bepaalde delen bedekt en besloot ze haar voorgevel iets te bedekken met een tekening, anders vindt Instagram het helemaal niet meer leuk. Vonden ze al niet, want de foto werd volgens Kelly al eerder eens verwijderd, maar dat maakt haar niets uit want ze probeerde het gewoon nog een keer.

Bekijk hieronder de desbetreffende foto van Kelly Spronk:

We kennen nog een andere dame die er ook niet vies van is om veel van zichzelf te laten zien. Jamecia Baker uit Ex On The Beach weet precies wat ze in huis heeft en laat dat maar al te graag zien. Ze ging volledig uit de kleren om gefotografeerd te worden door een Vlaamse fotograaf.