De nieuwe 007 is een vrouw: Lashana Lynch

Er is veel te doen rondom No Time To Die. De nieuwe James Bond-film houdt ons al maandenlang in z’n greep, maar voordat we de film eindelijk kunnen zien moeten we nog flink wat maanden geduld hebben. Tot die tijd wordt er wel steeds meer bekend over het plot en de cast van de film.

Bovendien hebben we ook al twee trailers voorbij zien komen. Daarin zagen we onder andere een nieuwe geheim agent, met de naam Nomi. Net als James Bond blijkt zij een ’00’-agent te zijn. Precies die Nomi blijkt nu de nieuwe 007 te worden in No Time To Die. 

James Bond met pensioen in nieuwe film

Het feit dat Lashana Lynch als Nomi de nieuwe 007-agent wordt, betekent niet dat ze ook de nieuwe James Bond wordt. Dat klinkt wellicht wat onlogisch, want we kennen James Bond immers enkel als agent 007. Maar in de nieuwe film is onze geliefde Bond met pensioen. Zijn plek binnen MI6 als agent 007 werd na zijn pensioen dus – best logisch – aan een andere agent gegeven. Dit blijkt Nomi te zijn.

No Time To Die

Sterke cast voor No Time To Die

In de trailers hebben we al even kennis gemaakt met het personage van Nomi, maar haar precieze rol in No Time To Die blijft nog wat onduidelijk. Om de gehele film te zien moeten we nog even wachten. De film is namelijk weer uitgesteld, ditmaal naar een release in 2021. Daarin zullen naast Lashana Lynch en Daniel Craig ook Rami Malek en Ana de Armas een rol spelen. Check de IMDb-pagina van de film voor de gehele cast.

Wie wordt de opvolger van Daniel Craig?

De geruchten over wie de opvolger van Daniel Craig wordt als James Bond (en dus niet per se ook als agent 007) zijn nog in volle gang. Eerder schreven we al over de 6 potentiële acteurs die James Bond kunnen gaan spelen. Wie dit uiteindelijk wordt is nog onbekend, al wijzen veel signalen naar Tom Hardy.