James Bond: No Time To Die

Daniel Craig zou 12 november voor de laatste keer schitteren op het witte doek, maar helaas is No Time To Die alweer uitgesteld. Daarmee is het de tweede keer dat de releasedatum van de nieuwe James Bond verschoven wordt.

Niet gek natuurlijk, want in de huidige situatie is het best een klus om iedereen te laten genieten van de film. De bioscopen hebben natuurlijk allerlei maatregelen getroffen waardoor er veel minder mensen in de zaal mogen. Niet alleen moeten veel mensen dan sowieso lang wachten om de film te kunnen zien, maar de makers van de film lopen ook veel geld mis wanneer ze hem op 12 november uit zouden laten komen.

In het officiële statement zeggen ze dan ook: “De 25e film in de James Bond-serie wordt uitgesteld tot april zodat de film gezien kan worden door een wereldwijd bioscooppubliek.” Maar ze snappen ook wel dat grote fans hier behoorlijk van balen: “We begrijpen dat de vertraging teleurstellend zal zijn voor onze fans, maar we kijken er nu al naar uit om volgend jaar ‘No Time To Die‘ te delen.”

james_bond-film_no_time_to_die_weer_uitgesteld

Over de film No Time To Die

In de film zal te zien zijn dat James Bond de rust heeft gevonden en een eind aan zijn turbulente leven als 007-agent heeft gemaakt. Maar al snel wordt hij opgeroepen om toch weer te komen helpen bij een missie: ze hebben zijn hulp meer dan nodig. Niet gek, want al 25 films lang is James Bond dé belangrijkste factor bij het overwinnen van de vijand. Of hij zijn rustige bestaan in Jamaica helemaal achter zich laat en weer volledig aan de slag gaat, zien we in de nieuwe film No Time To Die.

Nieuwe releasedatum in de bioscopen

Gelukkig is er wel al een nieuwe releasedatum bekend voor No Time To DieDe film wordt namelijk verschoven van 12 november 2020 naar 2 april 2021. De voornaamste reden zijn trouwens de bioscopen in Los Angeles en New York, omdat daar het meeste geld wordt binnengehaald.

Wil jij nog even je 007 geheugen opfrissen. Check dan alle James Bond films.