Hij verkocht de villa in Noordwijk aan de Meilandjes

De drummer van Kensington, Niles Vandenberg, heeft eerder dit jaar dikke winst gemaakt op de verkoop van een huis. Niles heeft namelijk afgelopen jaar zijn villa in Noordwijk aan de Meilandjes weten te verkopen voor 2,7 miljoen. Daarmee heeft hij een vette 1,3 miljoen euro winst op weten te maken. En dat in drie jaar tijd. Netjes!

Met het geld wat Niles Vandenberg heeft overgehouden van de verkoop aan de Meilandjes, heeft hij een nieuw huis gekocht rond mei. Het pand wat de drummer heeft gekocht staat in Amsterdam, in de Jordaan. Hij heeft hier 1.587.500 euro voor betaald. In Amsterdam wordt er vaak boven de vraagprijs geboden, maar bij dit huis niet. Hier was de vraagprijs namelijk 1.675.000 euro.

Niles Vandenberg maakt weer winst met de verkoop van zijn woning

Nu, zo’n acht maanden later, zette hij het pand weer te koop voor een vraagprijs van 1.995.000 euro. Deze heeft hij nu verkocht voor een prijs rond de 2,1 miljoen euro en maakt Niels binnen een jaar een winst van rond de drie ton. Jaloersmakend.

Het pand is een Rijksmonument met een woonoppervlakte van 251 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder vier slaap- en drie badkamers, die zijn verdeelt over vijf woonlagen. Ook zijn er twee keukens.

Het pand is verdeeld in een achter- en een voorhuis. Het  kan zelfs verdeeld worden in twee a drie verschillende appartementen. Het monumentale pand bezit een zonneterras van bijna 30 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Na verkoop aan de Meilandjes casht Niels van den Berg (Kensington) weer door verkoop van woning

Na verkoop aan de Meilandjes casht Niels van den Berg (Kensington) weer door verkoop van woning

Altijd al binnen willen kijken bij Sean Love Combs? P. Diddy verkoopt zijn mega mansion voor $14,5 miljoen.