Het huis van P. Diddy in Los Angeles staat te koop

Sean Love Combs is een Amerikaans platen-producer, rapper en eigenaar van platenmaatschappij Bad Boy Records. De bekendste nummers van P. Diddy zijn onder andere I’ll be missing you en Need a Girl (Pt. 2). 

Het voormalige mega-herenhuis van de rapper, producer, acteur en platenlabeleigenaar in Los Angeles staat te koop, met een geschat prijskaartje van 14,5 miljoen dollar (omgerekend is dat bijna 13 miljoen euro). Hoog bovenop een van de meeste luxueuze landgoederen van Beverly Hills vind je dit paradijs.

Het huis, waar de rapper tussen 2008 en 2013 heeft gewoond, is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over vijf slaapkamers en zes badkamers. Verder is het pand enorm open. Het optrekje is onlangs gerenoveerd en wordt nu geaccentueerd door glazen kozijnen van vloer tot plafond tegen witte muren en een spreekwoordelijk buffet met hightech-apparatuur.

Maar behalve dat het het voormalige huis van een rap-superster is, claimt dit huis ook een indrukwekkende primeur. In juli was het pand gastheer van de eerste NFT-mixer en galerij. Volgens Kirman van Compass was er op het evenement een reeks NFT-kunstwerken te zien en te koop, met gefractioneerde NFT-kunst van bekende makers als Basquiat en Salvador Dali, aangeboden door EcoFi.

Zie hieronder een aantal foto’s van de woning:

P. Diddy verkoopt deze mega mansion voor $20 miljoen

P. Diddy woning te koop huis

Bekijk deze link voor meer foto’s van het huis.

Ook in ons land staan opvallende woningen te koop. Bekijk ook de volgende unieke Funda vondst: drijvend penthouse in Amsterdam kost miljoenen