Project van gemeente Amsterdam

Deze gigantische woonboot is onderdeel van een nieuw project van de gemeente. De stad zal aan beide zijden worden uitgebreid met nieuwe woongebieden. IJburg zal een populaire buurt geworden.

Aan de Westkant is een start gemaakt met het project ‘Houthavens’. De Houthavens is een eigentijdse uitbreiding van het oude stadscentrum. Het profiel van een levendig en bruisend centrum van een nieuwe stijl van wonen en leven is nu al te zien. De buurt heeft nieuw aangelegde grachten, naast het klassieke stadscentrum, een aangename eigentijdse sfeer uit die doet denken aan de oude stad.

Een drijvend penthouse staat te koop op Funda

Deze parel van een boot ligt in Amsterdam de Houthavens. De boot heeft geen directe buren dus er is genoeg privacy. Aan de wal is een mogelijkheid tot het kopen van parkeerplaatsen in een overdekte garage. Op loop- of fietsafstand zijn de winkelstraten, het centrum en de supermarkt te bereiken. Het openbaar vervoer biedt goede verbindingen, zowel de stad in als de stad uit. Trein- en metrostation ligt op 5 minuten fietsafstand, dus daar ben je zo.

De lengte van het drijvend penthouse is 35 meter. De breedte is 6 meter en het woonschip heeft een diepgang van 1,40. Er zijn 4 hutten aanwezig en de totaal vloeroppervlak is 204 vierkante meter met overige ruimte van 32 vierkante meter. De buitenruimte dekken zijn 88 vierkante meter. Genoeg ruimte dus!

De vraagprijs van dit drijvende penthouse is 3,3 miljoen euro. Zie hieronder meer foto’s van Funda.

Houd je een beetje van de kerstsferen? Dan hebben wij een ideale woning voor je gevonden. Lees: Volledig versierde woning staat te koop op Funda met een geniale fotocollectie.