Levensgroot standbeeld van Peter Gillis in eigen tuin

Alweer een tijd geleden zette de reality-ster zijn villa te koop. Hij heeft namelijk een prachtig kasteel gekocht om samen met zijn gezin in te wonen. Aangezien dit kasteel nog niet klaar was om gelijk in te gaan wonen, heeft Peter Gillis een tussenwoning gekocht.

Deze tussenwoning, die je gerust een villa kan noemen, heeft echter een vreemd verleden. Dat weerhield Peter alleen niet om het te kopen. Hij blijft daar wonen totdat het kasteel volledig gerestaureerd is. Niet alleen het kasteel is nog niet klaar om in te wonen, maar ook in de tuin moet nog het één en ander gebeuren. Het viel de kijkers op dat het nog een grote puinhoop is.

Peter Gillis en zijn vrouw Nicol nodigden daarom een kasteeltuin architect uit om samen na te denken over de inrichting van de tuin. Nicol en Peter hebben namelijk genoeg wensen voor de prachtige kasteeltuin. Nicol wilt een nieuwe fontein, want de huidige is veel te klein. Ook kwam er uit het overleg dat er een levensgroot standbeeld van Peter Gillis in de tuin moet komen te staan. De reality-ster legt zelf namelijk uit: ‘Het moet een mooi beeld worden, dat wil ik al zo lang. Het moet een beeld op ware grootte worden’.

Waarom niet, als je toch het geld hebt? Daar dachten de Twitteraars alleen anders over.

Het idee van een levensgroot standbeeld in de tuin van Peter Gillis werd gisteren uitgezonden tijdens de Massa is Kassa-uitzending. De kijkers reageren geschokt en vinden een standbeeld van jezelf in je eigen tuin wel een heel bizar idee. Zo zegt een Twitteraar: ‘Dat je zo vol bent van jezelf dat je een standbeeld op ware grootte van jezelf in je tuin wil. Voor de rest is die heel gewoon gebleven’. Hieronder lees je nog meer berichten op Twitter:

Bron: sgxl.nl