Chantal Bles is de kersverse verloofde van Robert Doornbos

Chantal Bles is al 17 jaar werkzaam als fashion stylist voor verschillende tv programma’s. Daarnaast doet de 35-jarige blondine ook modeshoots voor magazines. Naast haar drukke werkleven is de kersverse verloofde van Robert Doornbos sinds 2015 ook de trotse moeder van haar dochtertje Jada Mylena en sinds 2018 trotse moeder van haar zoontje Josh. Ze is daarnaast het nichtje van Nicolette van Dam.

 

Robert Doornbos kennen de Formule 1-fans wel. Hij is een voormalig Nederlandse autocoureur. Doornbos was tussen 2004 en 2007 actief in de Formule 1 en reed in 2005 voor Minardi en in 2006 voor Red Bull Racing. Daarna was hij nog actief in de Champ Car World Series, A1GP, IndyCar Series en Superleague Formula.

Het koppel is 10 jaar geleden ook al verloofd

Het stel was tien jaar geleden al verloofd, maar deze kerst ging Doornbos opnieuw op één knie. Door ‘alle tegenslagen’ is het nooit tot een trouwerij gekomen. “Dit was niet zomaar een kerst”, schrijft Chantal Bles bij het Instagram-bericht. “Een kerst waarin we weer een mijlpaal hebben bereikt met Jada’s gezondheid, en dat hebben wij bezegeld met een verloving!!!” Op 23 december kreeg het stel het goede nieuws dat hun dochter schoon is verklaard van kanker.

Zie hieronder meer Instagram foto’s van Chantal Bles:

Ook plannen om op één knie te gaan? Check hier hoe duur een bruiloft gemiddeld is.