Nikkie Plessen neemt afscheid van haar Mercedes

De bekende 36-jarige presentatrice Nikkie Plessen mag zeker niet klagen met al het geld dat ze verdient. Het vermogen van Nikkie Plessen liegt er niet om. Haar kledingmerk floreert momenteel en ze verschijnt zelfs als een van de panelleden in het Nederlandse programma Dragons’ Den. Met al dat geld moet ze natuurlijk wel op de een of andere manier pronken. En wat is er makkelijker dan een luxe auto te kopen?

Onlangs kocht ze deze gloednieuwe Range Rover. Of ze hier wat extra geld voor nodig had of gewoon een extra plek wilde vrijmaken op haar oprit, ze heeft haar ‘oude’ bolide in de verkoop gezet.

oude auto verkocht Nikkie plessen

De auto in kwestie is een Mercedes G 500. Een auto waar menig man van droomt. Hoewel het geen G 63 is, zal deze bak je zeker niet teleurstellen, want het heeft veel extra’s om dat te compenseren. Zeker met 422 pk onder de kap heb je niks te klagen. De auto heeft een luxe ‘Designo Nachtzwart Magno’ kleur en met al deze upgrades gaat ook de prijs natuurlijk omhoog.

Nikkie Plessen heeft haar auto te koop gezet op Marktplaats voor een dikke 174.900 euro, en terecht. Wil je hem zelf bekijken en erachter komen wat die nog meer allemaal in bod heeft. Check dan de Marktplaats-advertentie.

Zie hieronder meer foto’s van de auto:

Auto van Nikkie Plessen te koop Marktplaats

nikkie oude auto verkocht