Matthijs de Ligt gaat van Juventus naar Bayern München

Van Ajax naar Juventus was jaren geleden een gigantische stap in de carrière van Matthijs de Ligt, maar het is weer tijd voor nieuws. Hij zette zijn handtekening onder een contract bij de Duitse club Bayern München. Hij tekende direct voor vijf jaar en voor deze topspeler betaalde de Duitse club 80 miljoen euro. We hebben het dan nog niet eens over zijn salaris gehad, want Bayern is er wat aan kwijt. Het gaat om aardig wat centen namelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Bayern (@fcbayern)

Het fantastische debuut bij Bayern München

Matthijs de Ligt heeft direct een onvergetelijk debuut gemaakt bij zijn nieuwe club. Hij kreeg meteen speelminuten en deze waren zeker waardevol. Hij heeft zijn debuut namelijk onvergetelijk gemaakt door gelijk in deze wedstrijd een doelpunt te maken. Hij maakte het doelpunt in de oefenwedstrijd tegen DC United uit Washington, de Duitse club won met 6-2.

De Amsterdamse woning van Matthijs de Ligt

Ondanks dat Matthijs de Ligt zijn leven zal moeten gaan opbouwen in München, kan hij toch niet wegblijven van het prachtige Amsterdam. Hij had er dan ook erg veel voor over om er een plekje te kunnen bemachtigen. Matthijs legde namelijk 832 duizend euro neer voor een woning in Amsterdam. Dit is meer dan een halve ton boven de originele vraagprijs van de woning.

Maar hier krijgen hij en zijn vriendin Annekee Molenaar ook wel wat voor terug: een luxeappartement in de Pijp, Amsterdam. Het heeft een woonoppervlakte van 99 vierkante meter met drie kamers. Dit zijn twee slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen. De tweede verdieping is een zolder, een ruimte die dient als extra bergruimte. Ook is de keuken er modern en voorzien van luxe inbouwapparatuur.

Nog even niet naar München: dit is de woning van Matthijs de Ligt in Amsterdam Nog even niet naar München: dit is de woning van Matthijs de Ligt in Amsterdam

Voor meer foto’s van de woning kun je kijken op de website van BekendeBuren.

Bij een mooie woning hoort een mooie auto. Vorig jaar kocht Matthijs de Ligt deze prachtige auto, wij zijn benieuwd of hij deze meeneemt naar Duitsland.