Heikki en Milou uit Temptation Island

Ze deden dapper mee aan het programma Temptation Island, waar ze de ultieme relatietest aangingen. Wisten ze zonder kleerscheuren door het programma te kopen? Absoluut niet. Maar hun relatie overleefde het wel en ze bleven nog lang samen. TΓ³ch is er een einde gekomen aan hun relatie en hebben ze beiden nu alweer succes in de liefde.

Heikki valt hierin erg op, want Milou was al behoorlijk knap en hij is dezelfde koers blijven varen. Beter gezegd: de nieuwe vriendin van Heikki is misschien nog wel knapper dan Milou. En handig: ze woont iets dichterbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heikki Geens (@heikkigeens)

Heikki zijn nieuwe vriendin heet Kaylee Possemiers

Kaylee Possemiers uit Schoten, dat is de nieuwe vriendin van Heikki. En één ding is zeker: Kaylee mag er absoluut wezen. Natuurlijk is het voor de trouwe volgers en fans van het voormalige Temptation-koppel wel moeilijk om te zien, wij denken dat Heikki een prachtige dame aan de haak heeft geslagen, waar hij zeker nog lang mee samen zal zijn.

Je bent natuurlijk harstikke benieuwd hoe de knappe nieuwe vriendin van Heikki eruit ziet. Laten we alvast één ding zeggen: ze heeft genoeg pikante foto’s op haar Instagram staan waar we kunnen zien hoe knap ze wel niet is. Hoe dan ook, de Belgen hebben het hier allemaal wel heel erg goed voor elkaar. Wij zijn in ieder geval fan van Kaylee.

Overigens is de drama tussen de ex-partners niet het enige waarvan we hebben kunnen genieten in Temptation Island. Bij de nieuwe variant, Temptation Island: Love or Leave, gaat het er ook al pittig aan toe. Spoiler alert: Sonny krijgt een videoboodschap van Jaydi, waarin ze aangeeft dat de relatie over is. Dezelfde avond ligt ze nog bovenop Ricky. Dat deze relatietest effect heeft op sommige stellen, mag ondertussen wel duidelijk zijn.