Welke nieuwe series worden in november verwacht op Netflix?

Netflix heeft een hele lijst met verwachte flims en series bekendgemaakt. In de november-lijst vallen er drie series op, gezien het feit dat ze al razend populair zijn. Er komen namelijk nieuwe seizoenen aan van Riverdale, Tiger King en Undercover.

Riverdale seizoen 6

De show waarvan het eerste seizoen in première ging in 2017 heeft een lange weg afgelegd. Oorspronkelijk is het een true crime mysterie verhaal en nu is het veranderd in een bovennatuurlijk mysterie vol met vloeken, sektes en de duivel hemzelf? De show keert 16 november terug en heeft zelfs een speciaal gastoptreden. Zo onthulde de trailer dat Sabrina uit The Chilling Adventures of Sabrina zal verschijnen in de zesde seizoen. Maar hoe en waarom zullen we zelf moeten aanschouwen.

 

Tiger King seizoen 2

Herinner jij je Tiger King nog? Vast wel hè? Het bizarre verhaal van Joe Exotic hield de gemoederen flink bezig en was een regelrechte hit op Netflix. Iedere aflevering liet je mond openvallen van verbazing en de strijd tussen Joe Exotic en Carole Baskin werd gekker en gekker. Geen wonder dat er een tweede seizoen wordt verwacht van deze serie. Zet 17 november 2021 maar in je agenda, want dan kan je Tiger King seizoen 2 verwachten. Waar het over zal gaan is een mysterie, vooral omdat Joe in de gevangenis zit. Netflix vertelde dat het tweede seizoen net zo wild zal zijn als het eerste seizoen, dat een IMDb score van 7.5 heeft gekregen.

 

Undercover seizoen 3

Last but not least hebben we de immens populaire Nederlandstalige serie Undercover. Dit is voor velen dé serie waar met smacht op wordt gewacht. Undercover seizoen 3 wordt 21 november verwacht op Netflix en het seizoen lijkt een verrassende wending te krijgen. In het nieuwe seizoen komt Ferry Bouman uit de gevangenis en ontdekt hij dat nieuwe mensen nu de baas zijn in de duistere wereld van xtc. Het lijkt erop dat Ferry en Bob ditmaal samen gaan werken om die nieuwe spelers uit te schakelen.

 

Ben jij een fan van series met goede beoordelingen? Check dan de 20 beste series op Netflix volgens IMDb.