Heeft Daniel Ricciardo een relatie met Heidi Berger?

Al ruim twee jaar gaan geruchten rond dat Daniel Ricciardo het heel gezellig heeft met het 24-jarige model Heidi Berger. Zo zouden ze eerder al samen gespot zijn tijdens een helikoptervlucht en tijdens een avontuurlijke hike.

Nu zou het weer raak zijn. Ze zouden namelijk samen gezien zijn in New York toen ze aan het winkelen en brunchen waren en vervolgens samen een hotel in zouden zijn gegaan. Ook het ‘roddel Instagram-account’ Deux Moi meldt dat de twee samen gezien zijn. Betekent dit eindelijk dat ze hun relatie niet meer geheim houden en dat zij de vriendin van Daniel Ricciardo is?

Wie is de nieuwe vriendin van Daniel Ricciardo?

Ben jij een fan van Formule 1? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij de naam ‘Berger’ ergens van kent. Heidi is namelijk de dochter van voormalig Ferrari en McLaren coureur Gerhard Berger. Maar als model beschikt Heidi niet alleen over ‘the beauty’, ook met ‘the brains’ zit het goed. Ze studeert aan de New York Universiteit.

De knappe dame lijkt een echte duizendpoot te zijn en ze is ook te aanschouwen op de televisie. Zo speelt de Oostenrijks-Portugese dame in de series A Única Mulher en Onde Está Elisa?

Wij namen even een kijkje op de Instagram-pagina van Heidi Berger en selecteerden een aantal prachtige foto’s van deze dame. Zie de foto’s hieronder:

Dat Formule 1-coureurs vaak een mooie dame aan hun zijde hebben, dat is onderhand geen geheim meer. Zo staat Lewis Hamilton al jarenlang niet alleen hoog op de ranglijst van de Formule 1, maar ook hoog op de lijst van vele vrouwen. Bekijk dan ook de knappe ex-vriendinnen van Lewis Hamilton.