Een aantal van ons kennen wel de kaartspellen Magic the Gathering, Hearthstone of Gwent. En je hebt vast wel eens gehoord van Pirates of the Caribbean en Sea of Thieves. Een geweldige filmfranchise en een waanzinnig spel dat echt het avontuurlijke piratenleven laat zien. Neem dan de seizoensgebonden aanpak van kaskrakers als Destiny en League of Legends, en stop al die grote namen in een nog grotere blender. Al deze insights van gaming met de mogelijkheden van blockchain technologie en NFT. Uit deze combinatie krijg je een bijzonder resultaat: trading card game, Pirates of the Metaverse.

 

Problemen binnen het NFT Gaming Ecosysteem

NFT gaming is in 2021 geëxplodeerd, en we hebben gezien hoe de huidige P2E games hebben gepresteerd. Tegelijkertijd zitten we nog maar in de beginfase, volgens enkele experts. Het gevolg is volgens Yarloo dat het grootste deel van het aanbod bestaat uit games van mindere kwaliteit. Het team van Yarloo wil hier verandering in brengen en de mensen erachter hebben een aantal van de huidige problemen met NFT-gaming op dit moment aangepakt.

Yarloo team

Yarloo bestaat uit een gepassioneerde groep blockchain en Gaming veteranen die een gemeenschappelijke band delen met als doel een unieke kijk op het NFT gaming ecosysteem te brengen, door verschillende andere Play-to-earn platformen in staat te stellen geweldige kwaliteit te bieden aan hun community leden. Laten we zeggen dat ze wel weten waar ze het over hebben.

De NFT gaming sector heeft een hoop onzekere problemen in verschillende aspecten die moeten worden opgelost om een volledige, gebruiksvriendelijke sfeer te genieten, volgens Yarloo. Als problemen die opgelost moeten worden, signaleren zij belangrijke aspecten. Denk hierbij aan de volgende problemen: projecten die niet van voldoende kwaliteit zijn om hun gebruikers voor een langere periode bezig te houden, projecten die een prominente plaats innemen en na een bepaalde periode hun waarde verliezen, gebrek aan onderhoud met seizoensgebonden inhoud en evenementen, een matige planning en uitvoering in lanceringen en misschien wel het belangrijkste, slecht gebruik van blockchain en De-Fi utilities zoals staking, farming, en andere elementen.

Een nieuwe aanpak van Yarloo

Yarloo heeft als doel een revolutie teweeg te brengen in het NFT Gaming ecosysteem. Ze willen deze hoofdproblemen aanpakken met een model genaamd het RST-model (Revenue Sharing Token). Door gebruik te maken van de kracht van Blockchain, trading card- en seizoensgebonden aanpak games, samen met hun RST-model willen ze het NFT gaming ecosysteem verbeteren door de juiste tools, strategieën, en alle andere noodzakelijke ontwikkelingshulpmiddelen te bieden aan andere play-to-earn platforms.

Yarloo crypto gaming

 

De belangrijkste kerneigenschappen van Yarloo

Yarloo heeft een aantal belangrijke functies die het onderscheid kunnen gaan maken ten opzichte van alle anderen. En alles komt samen in het unieke, eigenzinnige ruilkaartspel Pirates of the Metaverse.

Trading Card Spel

Yarloo zal NFT kaartspellen integreren die een indrukwekkende hoeveelheid opwinding zouden bieden in vergelijking met gewone kaartspellen; Pirates of the Metaverse. In het spel zullen onder anderen deze factoren een rol spelen:

Seizoensgebonden Thema’s:

Om de paar maanden zullen we seizoensveranderingen introduceren, waar seizoenen verschillende kaartpakketten hebben, het thema van het spel wordt veranderd, net als de muziek van het spel. Het zal ook verschillende taken bevatten om te voltooien om nieuwe kaarten en punten te verkrijgen.

Kaart Fusies:

De kaarten hebben 2 versies, de 1.0 en 2.0. Elke NFT kaart die 1.0 is, wanneer er genoeg zijn verzameld, kan worden gebrand en veranderd in de 2.0 versie, welke verbeterde versie die je unieke voordelen kan geven in de gameplay.

Hosten van toernooien:

Er zullen toernooien gehouden worden die speciale beloningen uitdelen, zoals NFTs, speciale airdrops, en meer. Er zullen toernooien georganiseerd worden door Yarloo, maar het beste is dat gebruikers gratis hun eigen toernooien kunnen creëren en wel een deel krijgen van de winst.

 


Yarloo’s Geldkist

Een tweede belangrijke eigenschap van Yarloo is dat zij hun gebruikers een veilige en beveiligde crypto-wallet bieden die de mogelijkheid biedt om meerdere cryptocurrencies, NFT’s en andere digitale activa op te slaan.

Rad van fortuin

Het Rad van Fortuin is een lootbox-gebaseerd wiel dat in-game items geeft die iedere gameplay een boost geven en gebruikers een kans biedt om spannende limited edition NFT’s, $YARL tokens (dus de Yarloo tokens), en andere spullen te winnen. Gebruikers zullen het voorrecht hebben om het rad van fortuin te draaien door een bepaald bedrag uit te geven om kans te maken op spannende beloningen.

NFT Shore

Yarloo zal een Polygon en BSC NFT marktplaats faciliteren genaamd NFT shore die gebruikers het voorrecht zal geven om hun zeldzame NFT’s te kopen, verkopen, verhandelen op twee verschillende blockchains.

De slagschepen van Yarloo

Na de lancering zullen gebruikers het voorrecht hebben om hun eigen slagschepen te creëren en aan te passen met aangepaste snelheid, vloten, forten laadruimten en ga zo maar door, naarmate de tijd vordert.

NFT Scheepsontwerper

Spelers zullen ook de mogelijkheid hebben om 2D/3D slagschepen te creëren met behulp van stukjes NFT scherven verzameld via het staken van $YARL.

flying dutchman Pirate Lord

Wat is $YARL?

We hebben het al kort benoemd, maar wat is $YARL nou precies? Dit is de native token van Yarloo gebaseerd op twee verschillende blockchains ‘Binance Smart Chain & Polygon’ (BEP-20 & Matic-20). $YARL zal een zeer belangrijke rol spelen binnen het platform door te werken als een governance token, door het kernonderdeel te zijn van het RST-model en te fungeren als de belangrijkste bron van in-game transacties. $YARL holders zullen in staat zijn om passief inkomen te verdienen, niet alleen via staking en het spelen van games, maar ook door het Revenue sharing model (RST). Momenteel staat het totale aanbod op 25.000.000 $YARL en zal de token te verkrijgen zijn op 27 oktober 2021.