Nieuwe series op Netflix binnenkort

Op veel verschillende websites is er te zien welke nieuwe series en films op Netflix komen te staan. Hier komt vaak al een release datum of maand bij te staan. Echter plaatste Netflix zojuist een bericht op Facebook welke nog vrij onduidelijk is. Echter gaan mensen nu al volop speculeren over een aantal onduidelijkheden.

Het bericht op Facebook

Het onderstaande bericht verscheen vandaag op de Facebookpagina van de populairste streamingdienst en kreeg direct veel reacties:

De tekst “Binnenkort is een breed begrip” is hetgeen waardoor de lezers volop gaan speculeren. Het was namelijk allang bekend dat de Nederlandse serie Undercover een derde en vierde seizoen zou krijgen. Echter staat er in de foto S2 + S3. Betekent dit dat Undercover seizoen 3 tegelijkertijd met het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen? Een grote vraag van het publiek.

Ook van andere populaire series als Stranger Things, The Witcher, You, Sex Education en Atypical wisten we al dat er nieuwe seizoenen zouden komen. Wanneer? Blijkbaar ‘binnenkort’.

Houd onze wekelijkse Nieuw op Netflix in de gaten voor de nieuwste films en series die online verschijnen.