Nieuwe seizoenen van goede Netflix series komen eraan

Met juni zijn we alweer op de helft van het jaar aanbeland. Een jaar waarin we extreem veel op Netflix verscheen. Ook in de aankomende maand juni verschijnen er veel series op Netflix. Deze vier series mag je niet missen de komende weken.

The Walking Dead seizoen 10 – 4 juni

Er zijn weinig series die het tot 10 seizoenen schoppen, maar wat ons betreft is The Walking Dead er daar terecht één van. Het concept is simpel, maar blijft verbazen: een groep overlevenden in Amerika worstelt met een zombie apocalyps. Inmiddels hebben we afscheid moeten nemen van echte publieksfavorieten en hebben we een flinke sprong in de tijd gemaakt. De eerste 15 afleveringen van seizoen 10 stonden al eerder op Netflix. Vanaf 4 juni komen daar de meest recente afleveringen bij.

 

Lupin seizoen 2 – 11 juni

Zonder twijfel was Lupin één van de meest vermakelijke en leukste series die dit jaar op Netflix verschenen. De hoofdpersoon zint op wraak op een machtige familie, die jaren geleden zijn vader voor een misdaad liet opdraaien. Hij haalt inspiratie uit de verhalen van een meesterdief en raakt al gauw verwikkeld bij ingenieuze zaken. Seizoen 2 van de serie was – gelukkig voor ons – al eerder af. Om aan de vraag naar nieuwe afleveringen te voldoen, zal Netflix vanaf 11 juni nieuwe afleveringen online gooien. Lupin seizoen 2 is daarmee één van de series die in juni op Netflix verschijnen waar we het meest naar uitkijken.

 

Elité seizoen 4 – 18 juni

We weten inmiddels wanneer we seizoen 5 van La Casa de Papel op Netflix kunnen verwachtenElite is nog zo’n vermakelijke Spaanse serie (zelfs met een paar bekende gezichten). De heftige levens van een groep elitaire (en een paar armere) leerlingen heeft door de seizoenen heen al voor de nodige sterfgevallen gezorgd. Overleeft iedereen seizoen 4? Vanaf 18 juni is het één van de series die op Netflix verschijnen en komen we daar achter.

 

The Last Kingdom seizoen 4 – 22 juni

Fans van series zoals Vikings en Barbarians zijn ongetwijfeld fan van The Last Kingdom. Het Engeland van de 9e eeuw wordt geterroriseerd door gevaarlijke Denen. Hoofdpersoon Uthred, van oorsprong een Engelse, wordt ontvoerd door Denen en komt zo in een behoorlijke tweestrijd te staan. Aan wiens kant staat hij? Inmiddels is het tijd voor seizoen 4. Seizoen 5, dat er ook aan zit te komen, zal – helaas voor de fans – het laatste deel zijn.