Nieuwe series die verwacht worden op Netflix in januari 2022

Als je van goede series houdt is januari 2022 echt jouw maand. Met een hele sterke selectie hoopt Netflix ons in leven te houden in de eerste maand van het nieuwe jaar. Wij hebben zo’n vermoeden dat dat geen probleem gaat zijn. Bekijk hier wat er allemaal in januari 2022 op Netflix komt.

Manifest seizoen 1 en 2 – vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari is deze nieuwe serie te zien op Netflix. Manifest gaat over een vreemd fenomeen: een vermist vliegtuig en alle ongedeerde inzittenden keren na vijf jaar plotseling terug.. De passagiers moeten zich weer opnieuw in de maatschappij zien te vormen. Hierdoor komt er een groot mysterie naar boven.

 

Chosen – vanaf 13 januari 2022

Chosen gaat over een 17-jarig meisje die de schokkende waarheid achter haar eigen identiteit ontdekt wanneer ze het mysterie van haar rustige Deense stade onderzoekt. Een geheimzinnig verhaal waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten. Deze serie wordt op 13 januari 2022 verwacht op Netflix.

The Journalist – vanaf 13 januari 2022

Een gedreven journalist ontdekt via moeilijke wegen de waarheid over een corruptieschandaal. Zij wil dit schandaal openbaar maken, maar wordt door zeer invloedrijke mensen tegengehouden. Wordt ze door de massa geloofd of niet? Dan kan je zien vanaf 13 januari 2022.

 

After Life seizoen 3 – vanaf 14 januari 2022

After Life is een van onze favoriete series. Met Ricky Gervais als bedenker en hoofdrolspeler zit de serie vol met geweldige duistere humor en vreemde personages. Een schrijver van een krant heel veel moeite met het verwerken van de dood van zijn vrouw. Hierdoor neemt hij een andere persona aan in een poging om de mensen die hem willen helpen, af te stoten.

Too Hot To Handle seizoen 3 – vanaf 19 januari 2022

Na het succes van de eerste twee seizoenen komen ze weer terug met een nieuw seizoen. Knappe vrijgezellen worden met een groep in een prachtig resort gezet en mogen geen seksuele activiteiten ondergaan. In het begin weten ze nog niet dat ze deelnemen aan een programma waarin ze hun hormonen moeten controleren. Nadat Lana – de robot – de regels heeft uitgelegd, kan het spel beginnen. Vanaf 19 januari is dit te zien op Netflix.

Ozark seizoen 4, deel 1 – vanaf 21 januari 2022

Een financieel adviseur sleept zijn familie vanuit Chicago mee naar Ozarks in Missouri. Hier moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar witwassen voor een drugsbaas. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Ozark seizoen 4 (deel 1) is vanaf 21 januari te zien.

 

The SinnerĀ  seizoen 4 – vanaf 24 januari 2022

Last but not least, The Sinner. Er zijn al drie seizoenen te zien van deze klassieker op Netflix. Op 24 januari zien de seizoen 4 van het verhaal over een bezeten detective Harry Ambrose. Deze detective uit een klein plaatsje in New York zoekt naar antwoorden op verbijsterende misdaden. Tegelijkertijd strijdt hij met zijn persoonlijke problemen.