Welke nieuwe series verschijnen er in oktober op Netflix?

Oktober brengt ons een sterke selectie van nieuwe series. Deze maand lijkt in het teken te staan van vervolg seizoenen. Niet per se goede, nieuwe series maar wel hele sterke vervolgseizoenen. Zo hebben we bijvoorbeeld het derde seizoen van de serie You en een nieuw seizoen van de succes-serie Dynasty. Dit is wat er nieuw op Netflix komt in oktober.

Seinfeld

De klassieke Amerikaanse sitcom returns. Met Jerry Seinfeld in de hoofdrol komt deze klassieker naar Netflix. In 2019 hadden de seriemakers een contract getekend met Netflix om alle 180 afleveringen uit te zenden voor vijf jaar lang. Vooralsnog was de serie te zien op de Amerikaanse streaming service Hulu en nu het contract daar is verlopen mag de show eindelijk overstappen naar Netflix.

Vanaf 1 oktober 2021 is Seinfild te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van de show.

 

You seizoen 3

You, die serie met die psychopaat/stalker genaamd Joe, keert eindelijk terug. Het nieuwe seizoen gaat door waar we zijn gebleven. Joe en Love hebben elkaar het ja-woord gegeven en hebben zelfs een baby gekregen samen, genaamd Henry. Met de hele familie zijn ze verhuisd naar Californië. Hier heeft Joe zijn pijlen gericht op de buurvrouw en moet hier werk van maken. Riemen vast allemaal, want het gaat weer een serieus heftig seizoen worden.

You Seizoen 3 is vanaf 15 oktober 2021 te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen.

 

Dynasty seizoen 4

Na het succes van de eerste drie seizoen is Dynasty weer terug met een gloednieuw seizoen. Deze serie gaat over de twee rijkste families van Amerika, de Carrington’s en de Colby’s en hun strijd over macht en nalatenschap. Aan het einde van seizoen 3 zagen we dat het vrijgezellenfeest van Fallon Carrington – die gespeeld wordt door Elizabeth Gillies – volledig uit de hand liep. We zijn benieuwd hoe dat zich gaat ontwikkelen in het nieuwe seizoen. Vrees niet, seizoen 4 is niet het laatste seizoen. Het is inmiddels ook alweer bekend gemaakt dat er een seizoen 5 gaat komen. Winning!

Dynasty seizoen 4 is vanaf 22 oktober 2021 te zien op Netflix. Bekijk de trailer van seizoen 4 hieronder.

 

Zijn deze series nou niet helemaal jouw smaak of wil je gewoon nieuwe series kijken, bekijk dan de beste Netflix Originals.