Enorme villa in Amsterdam te koop

Deze prachtige villa gelegen in Amsterdam, vlakbij de Zuidas en tegelijkertijd in de luwte van de Beethovenstraat is dit duidelijk een van Amsterdams mooiste woningen. In 1938 werd deze villa gebouwd door de beroemde architect TH. J. Lammers. Hij deed dit in de stijl van het plan Zuid van Berlage.

De woning is bovendien van alle moderne gemakken voorzien. Zo is er in 2006 een grote verbouwing geweest waardoor er veel hoogwaardige materialen aan de villa zijn toegevoegd. Het oude karakter is echter bewaard gebleven, zoals de glas-in-looddeuren. Dit contrast tussen het begin van de vorige eeuw, maar tegelijkertijd ook een moderne inrichting zorgt ervoor dat de woning een genot om te wonen is.

mega mansion

De indeling van de woning op Funda

Met een riante woonkamer van 60 vierkante meter, een open haard, ensuite deuren en nog veel meer is de begane grond van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van de modernste apparaat en vanuit hier kan je ook direct de garage bereiken. Handig na het boodschappen doen.

De place where the magic happens is voorzien van een aangrenzende badkamer met een ligbad, TV, inloopdouche en twee wastafels. Er zijn verder nog drie andere slaapkamers. Twee daarvan zijn omgetoverd tot een walk-in closet. De vierde heeft juist een mooi uitzicht op het water. Ook op de tweede verdieping kom je nog meerdere slaapkamers en badkamers tegen. Verder is ook in de kelder nog een slaapkamer en badkamer te vinden. In de garage kan je tot slot nog twee auto’s kwijt.

Bekijk hieronder meer foto’s van de mega mansion op Funda van €7 miljoen:

157_2160 133_2160 Funda 3 Funda 2

Fan van peperdure woningen met een interieur waar jij alleen maar van kan dromen? Check dan deze gangsterwoning in onze Amsterdam.